12 hours Startup / Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

    Από: Startup Team

Η Open Mellon A.E., έχοντας ως στρατηγική την ενίσχυση της επιχειρηματικής κουλτούρας και νοοτροπίας η οποία με τη σειρά της συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην απασχόληση, διοργανώνει στη Λάρισα Δωρεάν για τους ενδιαφερόμενους εργαστήριο, με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει του νέους και νέες οι οποίοι/ες προσανατολίζονται στην ίδρυση της δικής τους επιχείρησης. 

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να υποστηρίξει νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες τόσο κατά την διαδικασία ανάληψης επιχειρηματικής δράσης όσο και στην καλύτερη κατανόηση ορισμένων βασικών και θεμελιωδών αρχών που συνδέονται με την επιχειρηματική ιδέα και το επιχειρηματικό περιβάλλον. 

Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα:

  • μπορούν να οργανώνουν αποτελεσματικά την επιχειρηματική τους ιδέα
  • γνωρίζουν τους τρόπους και τη μεθοδολογία για να αναπτύξουν την ιδέα ή την ήδη υπάρχουσα επιχείρηση
  • μπορούν να καταγράψουν τα βήματα που απαιτούνται για την έναρξη μιας επιχείρησης
  • γνωρίζουν τρόπους για να είναι και να παραμένουν ανταγωνιστικοί
  • γνωρίζουν τις βασικές αρχές της δημιουργίας και ανάπτυξης ενός επιτυχημένου επιχειρηματικού σχεδίου

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εν δυνάμει νέους/ες επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών που βρίσκονται σε φάση ίδρυσης της δικής τους επιχείρησης ή αναζήτησης εργασίας ή επαναπροσδιορισμού καριέρας. Επίσης απευθύνεται σε νέους και νέες που ήδη έχουν ξεκινήσει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και θέλουν να λάβουν γνώση, για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κάνουν πιο στέρεα και ασφαλή τα πρώτα τους βήματα που έχουν αναλάβει. 

Για δηλώσεις συμμετοχής και επιπρόσθετη πληροφόρηση μπορείτε να απευθύνεστε στην Open Mellon A.E., Αλ. Παναγούλη 73 – Λάρισα, Τηλ.: 2410551320, email: info@openmellon.gr, www.openmellon.gr