GrowthRocks και AstroLabs ενώνουν τις δυνάμεις τους!

    Από: Startup Team

Από την 1η Νοεμβρίου, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για τα marketing agencies GrowthRocks & Astrolabs: αυτό της συνεργασίας τους!

Ήδη από το ξεκίνημά τους, τα δύο agencies έχουν χτίσει ισχυρές ομάδες από digital marketers, growth hackers και developers, και τα τελευταία χρόνια έχουν συνεργαστεί σε πολλά projects. Δεδομένης της συνεχούς και αρμονικής συνεργασίας τους, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε πιο μόνιμη βάση, για να προσφέρουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες μαζί.

Ποια είναι η GrowthRocks;

Η GrowthRocks είναι ένα από τα μεγαλύτερα growth hacking agencies διεθνώς, κάνοντας rank στην 1η θέση για τον όρο “growth hacking agency”. Σε μόλις 3 χρόνια, η GrowthRocks έχει καταφέρει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε 16 χώρες, με γραφεία σε Αθήνα, Βουκουρέστι και Λονδίνο, και affiliates σε 10 χώρες. Η ομάδα της GrowthRocks έχει επίσης αναπτύξει ένα VC-backed startup, την Viral Loops, μια SaaS πλατφόρμα με επίκεντρο το referral marketing. Τέλος, η παρουσία της GrowthRocks είναι έντονη και στην μάθηση και την εκπαίδευση, με τα δικά της ‘Growth Academies’ και με ενδοεπιχειρησιακά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ποια είναι η Astrolabs;

Η Astrolabs είναι ένα από τα κορυφαία digital communications agencies με παρουσία σχεδόν 20 χρόνων. Η συνεχής ανάπτυξή της, η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών της σε αυτήν και η συνεχής προσθήκη εξαιρετικών ταλέντων στο roster της, είναι μερικοί από τους λόγους που η Astrolabs θεωρείται ένα από τα καλύτερα communication agencies στην Ευρώπη. Ο πυρήνας υπηρεσιών της Astrolabs είναι ψηφιακός, αλλά παράλληλα προσφέρει ολιστικές υπηρεσίες επικοινωνίας, καλύπτοντας συνολικά τις ανάγκες μιας επιχείρησης. Η Astrolabs”αποτελείται από 3 “Labs”, το Creative Lab, το Development Lab και το Digital Marketing Lab.

Τι θα φέρει αυτή η συνεργασία;

Η συνεργασία των δύο μεγάλων agencies ξεκινάει από την 1η Νοεμβρίου και τα άμεσα αποτελέσματα αυτής θα είναι:

  • Μεγαλύτερη ομάδα
  • Διευρυμένη εξειδίκευση
  • Περισσότερες ευκαιρίες για συνεργασίες

Τόσο η GrowthRocks όσο και η Astrolabs θα συνεχίσουν να αποτελούν ξεχωριστά brands και να προσφέρουν τις υπηρεσίες ανεξάρτητα, στους πελάτες που το έχουν ήδη επιλέξει.

Τη συνεργασία αυτή υπογράφουν οι Θοδωρής Μουλός (CEO GrowthRocks), Έφη Χατζηγιαννοπούλου-Bersoux (Digital Managing Director Astrolabs) και Γιάννης Θεοδωράκης (CEO Astrolabs).

Για τυχόν ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας:

hello@growthrocks.com

info@astrolabs.gr