Οι τάσεις στην κυβερνοασφάλεια το 2023: Στο επίκεντρο η υβριδική ζωή

    Από: Startup Team
Η υβριδική ζωή των πολιτών και η τεχνολογία του cloud, που έχει καταστήσει εφικτό το ψηφιακό fast forward των τελευταίων ετών, θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ψηφιακού εγκλήματος το 2023. Η προστασία των δεδομένων από κινδύνους και η ασφάλεια των ανθρώπων – και ταυτόχρονα η παροχή αρκετής ευελιξίας σε αυτόν τον κόσμο που βασίζεται στο cloud-first, στον υβριδικό κόσμο των πάντων – θα αποτελέσει την ψηφιακή πρόκληση του νέου έτους.

“Καθώς κλείνει η χρονιά, μας αφήνει όλους ακόμα πιο προσκολλημένους από ποτέ σε ό,τι έχει να κάνει με την ψηφιακή τεχνολογία. Εφόσον λειτούργησε ως σανίδα σωτηρίας για τις εταιρείες και τους ανθρώπους το 2020, η τεχνολογία συνεχίζει να εδραιώνεται ως συνδετικός κρίκος της σημερινής κοινωνίας και ως πυλώνας για το μέλλον και την πρόοδο της ανθρωπότητας”, αναφέρει η εταιρεία ESET.

Στην εποχή που διανύουμε, οι αντιλήψεις μας για το γραφείο και το σκοπό που εξυπηρετεί – ή ακόμα και για το ρόλο της εργασίας στη ζωή μας – έχουν ίσως αποτελέσει την κύρια “παράπλευρη απώλεια” της επαγγελματικής και προσωπικής αναταραχής των τελευταίων ετών. Πολλοί εργαζόμενοι προτιμούν, πλέον, ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας, που εξυπηρετούν ένα απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό. Πολλές φορές το “πού” δεν έχει πια σημασία – σημασία έχει το “τι” καταφέρνουμε να κάνουμε.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο sepe.gr