AbZorba Games: Πρόσβαση σε 138 εκατ. χρήστες παγκοσμίως μέσω του Tango

    Από: Startup Team

Η AbZorba Games , ελληνική εταιρεία ανάπτυξης live social multiplayer παιχνιδιών για λειτουργικά συστήματα Android και iOS, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την εφαρμογή Tango, μέσα από την οποία αποκτά τη μεγαλύτερη πρόσβαση σε χρήστες παγκοσμίως που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα ελληνική τεχνολογική νεοφυής (startup) εταιρεία.

Η Tango είναι μία πλατφόρμα επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων κειμένου και βιντεοκλήσεων που προσφέρεται για Android, iOS, Windows Phone και υπολογιστές.

Η πλατφόρμα θα προσθέσει στις υπηρεσίες που προσφέρει περίπου 15 online multiplayer games. Ανάμεσά τους θα είναι και τέσσερεις τίτλοι της ελληνικής startup εταιρείας (το Live Black Jack και το Live Roulette τόσο για Android όσο και για iOS), παρέχοντάς της έτσι πρόσβαση σε περίπου 138 εκατ. χρήστες παγκοσμίως.

Ήδη τα δύο παιχνίδια είναι διαθέσιμα προς λήψη για το Android, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανέβουν και οι τίτλοι για το iOS.

“Η Tango διέκρινε στους τίτλους της AbZorba Games καλά και ποιοτικά παιχνίδια. Πολύ σημαντική είναι η άψογη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο εταιρειών, με την Tango να εκτιμά το μέγεθος και την ευελιξία της AbZorba Games”, τονίζει ο συνιδρυτής και επικεφαλής τεχνολογίας της ελληνικής εταιρείας, Μάνος Μοσχούς.

H ΑbZorba Games, μέλος του incubator της StartTech Ventures , ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2011 και δημιουργεί casino games applications αποκλειστικά με στόχο τη διασκέδαση. Επιπλέον παρέχει και την τεχνογνωσία της σε άλλες εταιρείες δημιουργώντας για αυτές αντίστοιχα προϊόντα (White Label). Σήμερα πάνω από 1,6 εκατ. παίκτες έχουν κατεβάσει τα παιχνίδια της εταιρείας, ενώ το Black Jack καταλαμβάνει την υψηλότερη βαθμολογία στο Google Play των ΗΠΑ ως το καλύτερο στην κατηγορία των live multiplayer games.