Βραβεία στην Microsoft Hellas για το μοντέλο εργασίας και υποστήριξης startups

    Από: Startup Team

Πηγή: www.bankwars.gr

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, η τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence (BITE) Awards 2013, στην οποία παρουσιάστηκαν & βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Η Microsoft Ελλάς έλαβε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες «Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα» και «EKE CSR».

Στην κατηγορία «Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα» η Microsoft Ελλάς διακρίθηκε για το NewWorldofWork, το οποίο συνιστά μια σύγχρονη πρόταση παραγωγικότητας, η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.Δομικό στοιχείο του NewWorldofWork αποτελεί η εμπιστοσύνη της εταιρίας προς τους ανθρώπους της, καθώς ο εργαζόμενος αποκτά ο ίδιος τον έλεγχο του τρόπου εργασίας του. Το προσωπικό έχει στη διάθεσή του τα κατάλληλα εργαλεία, τον ειδικά προσαρμοσμένο εργασιακό χώρο, αλλά και την ελευθερία, ώστε να μπορεί να αποδώσει από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, καθώς η αποτελεσματικότητα και οι επιδόσεις δεν είναι πλέον συνυφασμένες με την παρουσία στο γραφείο.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Microsoft η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κυρία Ματίνα Χατζηπαύλου, η οποία και δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναγνωρίστηκε το νέο μοντέλο εργασίας της Microsoft Ελλάς (NewWorldofWork) στο διαγωνισμό BusinessITExcellenceAwards. Στη Microsoft, σκοπός μας είναι να επενδύουμε σε καινοτόμες πρακτικές, θέλοντας να συνεισφέρουμε με αυτόν τον τρόπο στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Μια από αυτές αποτελεί και το NewWorldofWork, το οποίο έχει σα στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και ικανοποίησης των εργαζομένων, και παράλληλα τη μείωση του κόστους. Ελπίζουμε να υιοθετηθεί και από άλλες επιχειρήσεις στο μέλλον, στο βαθμό που ταιριάζει στη δική τους δυναμική και κουλτούρα, ώστε να επωφεληθούν και αυτές από τα πολλά καλά που προσφέρει.»

Διαβάστε περισσότερα εδώ