4 από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες όλων των εποχών

    Από: Startup Team

Πηγή: www.reporter.gr

Οι εκστρατείες μάρκετινγκ μπορεί να είναι ο βασικός παράγοντας επιτυχίας ή αποτυχίας ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Στο προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε στις ιδέες μάρκετινγκ που μπορούν να βοηθήσουν μια μικρή επιχείρηση, Σήμερα, θα αναφερθούμε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες μάρκετινγκ προϊόντων μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά και ενός πολιτικού, που συγκαταλέγονται στις all time καλύτερες διαφημιστικές εκστρατείες.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένες από τις διαχρονικά καλύτερες εκστρατείες όλα αυτά τα χρόνια:

Coca-Cola – Share a Coke

4 από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες όλων των εποχών

Μια από τις  μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες καμπάνιες αυτή τη στιγμή στον κόσμο (που συμπεριλαμβάνεται στις all time μεγάλες διαφημιστικές εκστρατείες), είναι η Coca-Cola, με την Share a Coke, καμπάνια. Με διαφορετικό όνομα στα μπουκάλια και τα κουτιά της, το προϊόν κυριολεκτικά εξαφανίζεται από τα ράφια, ενώ επίσης η καμπάνια εμφανίζεται στα social mediaσε όλο τον κόσμο, με τους καταναλωτές να φωτογραφίζουν το προϊόν εξατομικεύοντας το.

 

McDonald – I’m lovin it

4 από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες όλων των εποχών

Η καμπάνια της McDonald – I’m lovin it. Ένα πιασάρικο και συναρπαστικό jingle με υπογραφή, είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσει ένα προϊόν το μήνυμα του. Η McDonald, προχώρησε το “έξτρα μίλι” και έκανε το σλόγκαν της να χρησιμοποιείτε από όλους τους ανθρώπους στην καθημερινότητα τους, Η καταπληκτική καμπάνια  με αυτό το το jingle,  δημιουργήθηκε από την γερμανική διαφημιστική εταιρία Heye & Partner, το δε σλόγκαν αναφέρεται στο τραγούδι του δημοφιλούς τραγουδιστή Justin Timberlake, με τον ίδιο τίτλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ