Οι Parking Defenders αλλάζουν όνομα και επεκτείνονται στην ευρωπαϊκή αγορά

    Από: Startup Team

Πηγή: www.bankwars.gr

Το Parking Defenders, ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά mobile apps ξανασυστήνεται ως ParkAround και κάνει ένα σημαντικό βήμα, ανοίγοντας τα φτερά του στο κοινό των μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων.

Το ParkAround προσφέρει σε κάθε οδηγό άμεση και γρήγορη πληροφόρηση του κόστους των ιδιωτικών σταθμών parking στην περιοχή του προορισμού του. Ωστόσο, η ουσιαστική καινοτομία του ParkAround είναι η πλατφόρμα δυναμικής τιμολόγησης που χρησιμοποιούν επιλεγμένοι χώροι στάθμευσης στην περιοχή της Αττικής και έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρει στους οδηγούς που το επιλέγουν ειδικές τιμές έως και 80% φθηνότερες από το σύνηθες τιμολόγιο των χώρων στάθμευσης.

Οι ειδικές τιμές είναι διαθέσιμες τόσο μέσω της νέας smartphone εφαρμογής ParkAround όσο και online από το www.parkaround.com. H ομάδα του ParkAround πιστεύει ακράδαντα, πως με τη σωστή προσέγγιση το parking δεν κοστίζει πολύ ούτε σε χρόνο, ούτε σε χρήμα.

Πρώτη πόλη του Ευρωπαϊκού Βορρά που θα υποδεχτεί το ParkAround θα είναι το Λονδίνο, ενώ κι άλλες πόλεις θα ακολουθήσουν στο προσεχές μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα εδώ