Ξέρω τι θα διαβάσεις φέτος το καλοκαίρι

    Από: Startup Team

Πηγή: www.orbi.gr

Το καλοκαίρι, συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιόδους του χρόνου, οι επαγγελματίες έχουν λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό τους. Έτσι, εκμεταλλευόμενοι αυτήν την πιο ξεκούραστη περίοδο, παρουσιάζουμε μια απ’ τις πιο συνηθισμένες ασχολίες του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλη απ’ το διάβασμα «παραλίας». Η επιλογή των παρακάτω βιβλίων έγινε βάσει περιεχομένου. Επιλέχθηκαν βιβλία που αφορούσαν στην επαγγελματική και προσωπική βελτίωση, βιβλία που κινητοποιούν και βοηθούν στην επίτευξη των στόχων, αλλά και βιβλία ανάπτυξης της δημιουργικότητας:

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή; Ο Δημήτρης Μπουραντάς μέσα απ’ το βιβλίο του αναλύει την ανάγκη κάθε ανθρώπου να κάνει τις σωστές επιλογές στη ζωή του, καθώς αυτές όχι μόνο μπορούν να τον προστατεύσουν από πιθανά λάθη, αλλά πολύ περισσότερο, μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή του.
Το δημοφιλές βιβλίο των Εdward και Robert Skidelsky, που αναφέρεται στην κατανόηση των πραγματικών αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου και την προσπάθεια για «ευ ζην» κάτω απ’ το πρίσμα της οικονομικής κρίσης.
Ο Michelle Carvill και ο David Taylor δημιούργησαν έναν πρακτικό οδηγό κατανόησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τον κάθε χρήστη που επιθυμεί να αποκτήσει επαγγελματική παρουσία. Η δημιουργία στρατηγικής, καναλιών που λειτουργούν αμφίδρομα μεταξύ του πομπού και του δέκτη, δηλαδή του κοινού και η δημιουργία δημοσιεύσεων επί πληρωμή είναι μερικές απ’ τις ενότητες που αναφέρεται το συγκεκριμένο βιβλίο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ