Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας αναζητά 4 άτομα για τη συμμετοχή τους σε σεμινάριο εγκεκριμένο από το πρόγραμμα «Νεολαία σε Δράση» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Από: Startup Team

Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας αναζητά 4 άτομα για τη συμμετοχή τους σε σεμινάριο εγκεκριμένο από το πρόγραμμα «Νεολαία σε Δράση» (Δράση 4.3) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το σεμινάριο έχει τίτλο: «Εmerging businesses and good governance. How young entrepreneurs expand democratic growth in Europe» και θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία της Πολωνίας μεταξύ 16 και 23 Σεπτεμβρίου 2013.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και μια σύντομη συνοδευτική επιστολή η οποία θα αναφέρει τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εν λόγω σεμινάριο, μέχρι τις 11 Αυγούστου 2013 στο email research@akep.eu

Το σεμινάριο προορίζεται κυρίως για νέους επιχειρηματίες και υπεύθυνους  προγραμμάτων και δράσεων νεολαίας και σκοπό έχει να συζητηθεί η σχέση μεταξύ νεανικής επιχειρηματικότητας, ευρωπαϊκής ιθαγενείας και ενδυνάμωσης της δημοκρατίας. Θα επιτρέψει στους νέους ανθρώπους/συμμετέχοντες να μοιραστούν τις γνώσεις τους και τις ιδέες τους για το πώς ενδεχομένως θα μπορούσε να προωθηθεί η επιχειρηματικότητα μεταξύ των νέων ανθρώπων και πώς η νεανική επιχειρηματικότητα θα μπορέσει να συμβάλει στην καλύτερη διακυβέρνηση της Ευρώπης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ