5 μαθήματα αναπάντεχης επιτυχίας

    Από: Startup Team

Πηγή: www.advertising.gr

Η Marla Tabaka, σύμβουλος μικρομεσαίων επιχειρήσεων παγκοσμίως, μελετά την περίπτωση των Brittany Hodak και Kim Kaupe οι οποίες γνωρίζουν εξαιρετική επιτυχία τον τελευταίο χρόνο στις ΗΠΑ και παρουσιάζει 5 μαθήματα που μπορούν οι επιχειρήσεις να αποκομίσουν από τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πριν από 2 και «κάτι» χρόνια οι Brittany Hodak και  Kim Kaupe ξεκίνησαν την εταιρεία ‘ZinePak, μία επιχείρηση με έδρα τη Νέα Υόρκη στοχευμένη στο χώρο του entertainment. Οι δύο συνεργάτες δεν είχαν ποτέ σκεφθεί, μέχρι εκείνη τη στιγμή την απήχηση που θα είχε το επιχειρηματικό τους σχέδιο και σίγουρα είχαν πολλά να μάθουν στην πορεία.

Σήμερα η ‘ZinePak γνωρίζει εξαιρετική επιτυχία έχοντας καταφέρει να έχει αποκλειστικές συμφωνίες με πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου του θεάματος και οι 2 δημιουργοί της αναλύουν τα μαθήματα που έχουν αποκομίσει μέχρι σήμερα.

Αναλυτικότερα:

Μάθημα #1: Πρέπει να είσαι πάντοτε 2 βήματα μπροστά

Το να είστε ιδιοκτήτης μίας επιχείρησης πρακτικά σημαίνει πως πρέπει διαρκώς να βρίσκεστε στην αναζήτηση νέων πηγών για έσοδα και νέων ελπιδοφόρων projects. Οι ευθύνες είναι σαφέστατα μεγαλύτερες και το βάρος εξίσου. Όταν όμως μάθετε να μελετάτε τις καταστάσεις και να βρίσκετε νέους δρόμους πριν ανακύψουν εμπόδια και αναποδιές τότε είναι βέβαιο πως η επιχείρησή σας θα βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη αν όχι πρόοδο.

Μάθημα #2: Μην είσαι πάντοτε ο εξυπνότερος άνθρωπος της εταιρείας

Το μυστικό σε μία επιχείρηση είναι το μπορέσετε να γίνετε σπουδαίος ηγέτης. Το να είστε ο κορυφαίος σε κάθε τι πέρα από δύσκολο είναι και εξαιρετικά επικίνδυνο για την επιχείρηση. Η ιδανική συνθήκη επιτάσσει την ανεύρεση των κατάλληλων και ικανότερων συνεργατών για κάθε θέση, για κάθε δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ