Να δουλέψω για μία startup; Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας απόφασης!

    Από: Startup Team

Πηγή: www.neopolis.gr

Τα γραφεία γεμάτα από άδεια κουτάκια μπύρας, καθημερινές παραγγελίες για σουβλάκια με πατάτες, άνετοι καναπέδες και το τζιν ή η βερμούδα να αποτελούν το μοναδικό dress code. Σας θυμίζουν κάτι τα παραπάνω; Φυσικά! Πρόκειται για το περιβάλλον μιας νεανικής startup που …σέβεται τον εαυτό της.

Για την ακρίβεια, ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Και όμως είναι! Και όχι μόνο ξημεροβραδιάζεσαι σε ένα τόσο υπέροχο περιβάλλον αλλά δουλεύοντας σε μία startup αποκτάς εμπειρίες που δε θα φανταζόσουν.

Για να είμαστε ειλικρινείς όμως, η απόφαση να δουλέψεις σε μία τέτοια εταιρεία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Θα αντιμετωπίσεις και δυσκολίες τις οποίες πρέπει να ξεπεράσεις. «Δουλεύεις σκληρά, παίζεις σκληρότερα!»

Για να δούμε μερικά πράγματα τα οποία πρέπει να βάλεις κάτω προτού στείλεις το βιογραφικό σου σε μία startup.

Χρειάζεσαι βοηθό, γραμματέα και πλήρη υποστήριξη;

Να δουλέψω για μία startup; Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας απόφασης!

Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε πολλές απαιτήσεις ταυτόχρονα; Αν ναι, τότε είσαι στον σωστό δρόμο. Αν η απάντηση όμως είναι όχι τότε πρέπει να σκεφτείς διαφορετικές επιλογές. Μία εταιρεία η οποία διαθέτει από 10-100 υπαλλήλους είναι λογικό να μοιράζει πολλές υποχρεώσεις σε λίγα άτομα.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να κατανοήσεις ότι ναι μεν οι απαιτήσεις από εσένα θα είναι πάρα πολλές αλλά δεν πρόκειται να πληρωθείς με βάση αυτές. Από την άλλη αν αντέξεις τα οφέλη θα είναι τεράστια. Οι προαγωγές είναι κάτι εύκολο και σχετικά γρήγορο σε μία startup. Αυτό σημαίνει πως αν η εταιρεία πετύχει, θα πληρωθείς τους κόπους σου μαζεμένους μετά από ένα διάστημα 1-2 χρόνων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ