TEDxUniversityofPiraeus 2014 – Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν!

    Από: Startup Team

Μετά την πρώτη επιτυχία που είχε ήταν αδύνατον να μην είχε και συνέχεια.Το δεύτερο TEDx University of Piraeus είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Αναζητά τολμηρούς νέους φοιτητές που θέλουν να συμβάλουν σ’ένα δημιουργικό event με πάθος και γνώσεις.

Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν.

TEDxUniversityofPiraeus 2014 - Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν!

Παρακάτω μπορείς να βρεις τις αιτήσεις συμμετοχής καθώς και τις σχετικές πληροφορίες.

Application for Sales Team Leader: fs6.formsite.com/tedxunipi/form5/index.html?1378755776548

Application for Graphic Designer : fs6.formsite.com/tedxunipi/form2/index.html

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσεις στο tedxuniversityofpiraeus@gmail.com

TEDxUniversityofPiraeus & TED

To TEDxUniversityofPiraeus είναι ένας ανεξάρτητος οργανωμένος φορέας στο Πανεπιστημίο Πειραιώς, που προσπαθεί να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία, όπου στοχαστές από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιδέες μέσα από τις οποίες παθιάστηκαν.

Η TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που αφιερώνεται σε ιδέες που αξίζουν να διάδοθουν. Ξεκίνησε ως ένα τετραήμερο συνέδριο στην Καλιφόρνια πριν από 25 χρόνια, έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίξει τον κόσμο που αλλάζει ιδέες με πολλαπλές πρωτοβουλίες.

Σχετικά με το TEDx = ανεξάρτητα οργανωμένη εκδήλωση

Δημιουργήθηκε στο πνεύμα της αποστολής του TED, “ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν”. Το πρόγραμμα TEDx έχει σχεδιαστεί για να δώσει στις κοινότητες, τις οργανώσεις και τα άτομα την ευκαιρία για να προωθήσουν μεσω του διαλόγου, TED εμπειρίες σε τοπικό επίπεδο. Οι TEDx εκδηλώσεις είναι πλήρως συντονισμένες και προγραμματίζονται ανεξάρτητα, με βάση την κοινότητα. Από το Νοέμβριο του 2011, πάνω από 2.000 TEDx γεγονότα έλαβαν χώρα σε όλο τον κόσμο.