Οι 10 Celebrities που έχουν επενδύσει τα χρήματά τους σε startups.

    Από: Startup Team

Οι Τεχνολογικές startup εταιρείες, είναι ότι πιο καυτό υπάρχει στην οικονομία αυτή τη στιγμή. Μία επένδυση που βασίζεται σε πραγματικούς δείκτες και υπαρκτές οικονομίες και όχι σε παραμύθια όπως είχαμε στο παρελθόν. Και αυτό φαίνεται να το έχουν καταλάβει και οι Celebrities του Χόλιγουντ, αρκετοί εκ των οποίων έχουν επενδύσει τα χρήματά τους σε τέτοιες προσπάθειες.

Και το πιο θετικό στοιχείο σε αυτές τις εταιρείες δεν είναι η απόδοση των χρημάτων σου η οποία είναι πράγματι πολύ υψηλή. Είναι η βοήθεια που δίνεις σε κάποια νεαρά (κατά κύριο λόγο) άτομα, να κάνουν το μεγάλο τους όνειρο πραγματικότητα…

πηγή: neopolis.gr

Jessica Alba – Honest Company

Οι 10 Celebrities που έχουν επενδύσει τα χρήματά τους σε startups.

Είναι ίσως η number 1 MILF που κυκλοφορεί εκεί έξω. Όχι μόνο λόγω εμφάνισης που πραγματικά σκίζει, αλλά και λόγο ευφυΐας και ευστροφίας. Όταν έγινε μητέρα λάνσαρε τα δικά της προϊόντα καθαρισμού τα οποία βασίζοντας σε οικολογικά και μη τοξικά υλικά. Η Honest Company είναι η εταιρεία που δημιούργησε για να μεταφέρει αυτά τα προϊόντα κατευθείαν στο σπίτι των ενδιαφερόμενων.

Bruno Mars – Chromatic, NJOY

Οι 10 Celebrities που έχουν επενδύσει τα χρήματά τους σε startups.

Τώρα να πω ότι δεν ξέρω κανένα τραγούδι του θα με πείτε ψεύτη. Όντως όμως δεν ξέρω! Τέλος πάντων, ακούγεται γνωστό σαν όνομα και έχει κάνει τις δικές του επενδύσεις οπότε αξίζει να αναφερθεί στη λίστα μας. Η πρώτη του απόπειρα ήταν με το Chromatik, μία μουσική εφαρμογή η οποία μετατρέπει τα τραγούδια σε ψηφιακή μορφή τόσο για iPad όσο και για το ίδιο το διαδίκτυο. Η δεύτερη επένδυσή του ήταν στην εταιρεία NJOY, η οποία παρασκευάζει ηλεκτρονικά τσιγάρα. Και οι δύο κινήσεις του βγήκαν σε καλό πάντως…

Magic Johnson – Stylecaster, Sociocast, FLUD News

Οι 10 Celebrities που έχουν επενδύσει τα χρήματά τους σε startups.

Όταν μιλάς για τον «μάγο» του μπάσκετ τα λόγια περισσεύουν. Όταν ο μάγος αρχίζει να κάνει τα κόλπα του και στον επιχειρηματικό κόσμο τότε αξίζει να του βγάλεις το καπέλο.

Διαβάστε Περισσότερα