Τα apps των εκατοντάδων ευρώ

    Από: Startup Team

Μπορεί η Apple να βρίσκεται στην κορυφή της premium κατηγορίας στην κινητή τηλεφωνία και τις ταμπλέτες, όμως το 90% των εφαρμογών στο App Store είναι δωρεάν. Αυτό δεν εμποδίζει μερικούς developers να δημιουργούν και να διαφημίζουν εφαρμογές με τιμή από 90 έως 900 ευρώ. Άλλες λύνουν προβλήματα, άλλες αποτελούν επαγγελματικά ή επενδυτικά εργαλεία και άλλες μυρίζουν απάτη από μακριά.

πηγή: fortunegreece.com

VIP Black

Τα apps των εκατοντάδων ευρώ

Τιμή: 899,99 €

Διαφημίζεται ως «Η εφαρμογή του εκατομμυριούχου», πιθανότατα επειδή για εκείνον τα 900 ευρώ είναι ό,τι και για εμάς τα 0,90. Μετά το download ο χρήστης πρέπει να εγγραφεί και επίσημα στην υπηρεσία iVIP η οποία παρέχει exclusive υπηρεσίες σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (από ξενοδοχεία μέχρι ιδιωτικά αεροσκάφη) καθώς και υψηλού επιπέδου concierge. Η εγγραφή πρέπει να περιλαμβάνει αποδείξεις πως το υποψήφιο μέλος έχει περιουσία ή εισόδημα άνω του 1,5 εκατ. ευρώ.

Alpha Trader

Τα apps των εκατοντάδων ευρώ

Τιμή: 899,99 €

Υποστηρίζει πως πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο του επενδυτή. Με real time τιμές χρηματιστηρίων, παραγώγων, αμοιβαίων κεφαλαίων και άλλων προϊόντων από όλο τον κόσμο, με παρακολούθηση του portfolio, ενδείξεις ρίσκου, price alerts κ.λπ. Όλα όσα θα έκανε ο χρηματιστής σας και ακόμα περισσότερα.

Διαβάστε Περισσότερα