Σεμινάρια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας: The Impact Series

    Από: Startup Team

Χωρίς αμφιβολία, μεγάλες ανακαλύψεις και πρωτοπόρες εφευρέσεις έχουν πάει την ανθρωπότητα μπροστά. Παρόλα αυτά, μικρές καινοτομίες και απλές ιδέες έχουν συχνά εξίσου την ίδια δυναμική και, σε πολλές περιπτώσεις, μεγαλύτερο κοινωνικό αντίκτυπο.

Επιχειρώντας να βάλουμε μπρος τη μηχανή της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, η SciCo (από το «Science Communication»), ένας μη-κερδοσκοπικό οργανισμός που έχει στόχο την επικοινωνία επιστημονικών θεμάτων στο ευρύ κοινό μέσω καινοτόμων και διαδραστικών μεθόδων, και το British Council διοργανώνουμε τη σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων με τίτλο «The Impact Series».

Τα σεμινάρια αυτά στοχεύουν να δώσουν στους συμμετέχοντες την ώθηση και την τόλμη να αναλάβουν κοινωνική δράση και να δημιουργήσουν βιώσιμες επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα να επιστήσουν την προσοχή στον κοινωνικό ρόλο της επιστήμης και να προτείνουν λύσεις σε ζητήματα που αφορούν στην υγεία και το περιβάλλον.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων, εξειδικευμένοι ομιλητές και επιτυχημένοι κοινωνικοί επιχειρηματίες του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας, θα προσφέρουν πρακτικές γνώσεις και εργαλεία κοινωνικής επιχειρηματικότητας, ενώ θα βοηθήσουν και θα συμβουλέψουν τους συμμετέχοντες ώστε να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε υπηρεσίες που προσφέρουν λύσεις σε κοινωνικά προβλήματα.

Ο κύκλος σεμιναρίων «The Impact Series» θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2013 με μια εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό, στο χώρο The Hub Events, ενώ τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο νέο συνεργατικό χώρο Found.ation από τις 21 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2013.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα της διοργώνωσης: 
www.theimpactseries.com

Found.ation

Σεμινάρια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας: The Impact Series

Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123, Κ. Πετράλωνα, 118 54 χάρτης
τηλ.: 210 34 50 606 I fax: 210 34 22 939
info@thefoundation.gr
www.thefoundation.gr

Facebookwww.facebook.com/found.ationgr
Twitter: twitter.com/found_ationgr