Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει και φέτος τον Έλληνα startuper της χρονιάς

    Από: Startup Team

Πηγή: emea.gr

Για έκτη συνεχή χρονιά ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για το “Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2013“. Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation αναδεικνύει και στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Το Βραβείο, το οποίο θεσμοθετήθηκε από το Stelios Philanthropic Foundation σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, απευθύνεται σε νέες / νέους Έλληνες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών που διέκριναν την ευκαιρία, πήραν το ρίσκο και βρήκαν τον τρόπο να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Οι υποψήφιες/υποψήφιοι μπορούν να προέρχονται από όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας και πρέπει να πληρούν επιπλέον τα ακόλουθα κριτήρια: κατοχή τουλάχιστον του 50% των μετοχών της επιχείρησης, έδρατης επιχείρησης στην Ελλάδα, ημερομηνία ίδρυσης επιχείρησης 2008 – 2012, απασχόληση τουλάχιστον 5 υπαλλήλων τα τελευταία 2 χρόνια, κύκλος εργασιών 300.000 ευρώ τον τελευταίο χρόνο και διοίκηση της επιχείρησης από την/τον επιχειρηματία.

Το “Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2013”, για  μια ακόμα χρονιά έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς εν μέσω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης παρέχει εκτός από την ηθική αναγνώριση και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ με σκοπό την περεταίρω ενίσχυση της επιχείρησης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ