Πως να ενισχύσετε την εταιρική σας ταυτότητα στα Social Media μέσω των δικών σας ανθρώπων

    Από: Startup Team

Πηγή: spinningsm.com

Συχνά, ένα άτομο έχει περισσότερους οπαδούς από την εταιρεία στην οποία εργάζεται. Οι μεμονωμένες προσωπικότητες είναι ισχυρές, διότι μπορούν να οικοδομήσουν στενές σχέσεις , να αναπτύξουν εμπιστοσύνη και να παρέχουν αυθεντικότητα . Μπορούν να προσθέσουν αξία στην εταιρεία σας και θα πρέπει να είναι ένα βασικό μέρος της στρατηγικής σας στα social media .

Οι προσωπικότητες αυτές μπορούν να ενισχύσουν την στρατηγική σας στα social media με 4 βασικούς τρόπους :

1. Οι Προσωπικότητες οικοδομούν σχέσεις

Είναι ένα πολύ ανθρώπινο γνώρισμα για την οικοδόμηση σχέσεων με τους ανθρώπους. Ειδικότερα, θέλουν να δημιουργήσουν σχέσεις με τους ανθρώπους που τους αρέσει.

Οι άνθρωποι έχουν επίσης ζωή έξω από την επαγγελματική τους καθημερινότητα! Είναι γονείς , που ζουν σε μια πόλη , που ταξιδεύουν κλπ. Όλο αυτό βοηθά στην οικοδόμηση σχέσεων με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με ένα εμπορικό σήμα .

Οι κοινωνικές σχέσεις στα social media είναι σχέσεις μεταξύ πραγματικών ανθρώπων και μπορούν να αναπτυχθούν με την πάροδο του χρόνου . Μπορούν να αρχίσουν με ένα παθητικό τρόπο, όπως η ανάγνωση , να ακούνε μουσική ή να παρακολουθούν βίντεο από κάποιους άλλους. Η σχέση μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από διάφορες μορφές αλληλεπίδρασης συμπεριλαμβανομένου του κειμένου με βάση τις συζητήσεις, αλλά και με τη χρήση των Google hangouts ή webinars.

2 . Οι Προσωπικότητες δημιουργούν εμπιστοσύνη

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να εμπιστευτούν ανθρώπους στα δικά τους social media, ακόμα και αγνώστους που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ , από μια εταιρεία. Οι συστάσεις από ιδιώτες είναι επομένως πολύ ισχυρές , ακόμη και όταν το άτομο δεν έχει συναντήσει ποτέ το πρόσωπο που πραγματοποιεί τη σύσταση . Οι άνθρωποι σχετίζονται με άλλους ανθρώπους και η εδραίωση της εμπιστοσύνης μέσω αυτης της σχέσης είναι αυθεντική και γνήσια .

Διαβάστε περισσότερα εδώ