Το Orange Grove ανοίγει επίσημα τις “πόρτες” του σε νέους επιχειρηματίες

    Από: Startup Team

Πηγή: www.bankwars.gr

Το Orange Grove, ένας νέος χώρος εργασίας, δικτύωσης και υποστήριξης  Ελλήνων και Ολλανδών επιχειρηματιών έως 35 ετών, αλλά και Ελλήνων αποφοίτων πανεπιστημίων που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση στην Ελλάδα πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνια λειτουργίας του την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα.

Ο νέος αυτός χώρος δημιουργήθηκε με  πρωτοβουλία  του Ολλανδού πρέσβη στην Αθήνα  κ. Γιαν Φέρστεϊχ  και στεγάζεται  στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του κτιρίου της Ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα, επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου 5-7, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, όπου θα λάβουν χώρα και τα επίσημα εγκαίνια την Τετάρτη.

Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι η τόνωση της ελληνικής οικονομίας μέσω της δημιουργίας νέων βιώσιμων επιχειρήσεων από Έλληνες και Ολλανδούς επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν ή  να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Ελλάδα και η αντιμετώπιση του φαινομένου της “διαρροής εγκεφάλων” από την χώρα μας  στο εξωτερικό.

Η πρωτοβουλία για την δημιουργία του Orange Grove ανήκει στην Ολλανδική πρεσβεία αλλά έχει συγκεντρώσει την υποστήριξη  ελληνικών και ολλανδικών εταιριών, πανεπιστημίων και φορέων. Κύριος χορηγός του Orange Grove είναι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ενώ στην λίστα των υπόλοιπων χορηγών περιλαμβάνονται οι εταιρείες Philips, Coco-Μat, Interamerican και KLM. Υποστηρικτές του Orange Grove είναι οι εταιρείες FrieslandCampina, Randstad, Wind, Felix BNI, P.C Podimatas Audovisual S.A και  η τράπεζα ABN AMRO.

Το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Orange Grove θα παρέχεται στους συμμετέχοντες σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια του Άμστερνταμ, του Ντέλφτ και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ