Το Pinterest αγα-πάει τα ξενοδοχεία!

    Από: Startup Team

Πηγή: spinningsm.com

To Pinterest με την παρουσίαση νέων χαρακτηριστικών και εργαλείων όπως τα business accounts, τοPinterest Web Analytics και τονεπανασχεδιασμό που έλαβε χώρα έχει εξελιχθεί πλέον σε ένα αποτελεσματικό εργαλείο marketing για ξενοδόχους.

Mε τον επανασχεδιασμό του και την εύκολη δυνατότητα αναζήτησης δημιουργείται μια ξεχωριστή εμπειρία για τους χρήστες που μπορούν πλέον εύκολα να μοιραστούν και να προωθήσουν το περιεχόμενο που εσείς δημιουργείτε.

Πως μπορούν οι ξενοδόχοι να επωφεληθούν από τα νέα εργαλεία του Pinterest;

1. Δημιουργία ελκυστικού προφίλ

Δημιουργήστε ένα business account ή μετατρέψτε αυτό που έχετε σε business account. Τοποθετήστε το λογότυπό σας ως φωτογραφία προφίλ, δημιουργήστε μία περιγραφή προφίλ με επιλεγμένες λέξεις κλειδιά και συνδέστε το λογαριασμό Pinterest με τους λογαριασμούς Facebook και Twitter. Επίσης, μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε τον σύνδεσμό του Pinterest στην ιστοσελίδα σας.

2. Προώθηση σελίδας Pinterest

Τοποθετήστε το κουμπί του Pin It σε κάθε σελίδα του website σας και το κουμπί Follow για να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες του website σας να κάνουν pin τις εικόνες σας και να παρακολουθούν το προφίλ σας στο Pinterest για να πληροφορηθούν ή να εμπνευστούν. Προσθέστε ένα Profile ή Board widget για να δώσετε στους επισκέπτες την ευκαιρία να πάρουν μια μικρή γεύση του περιεχομένου και να αυξήσετε το engagement των πιθανών επισκεπτών. Επίσης, προωθήστε το περιεχόμενο μέσω άλλων social media και κανάλια marketing όποτε κρίνετε σκόπιμο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ