Άλλες 11 θέσεις εργασίας προκηρύσσουν οι ελληνικές startups

    Από: Startup Team

Πηγή: emea.gr

Οι ελληνικές τεχνολογικές startup εταιρείες εξακολουθούν να “ανοίγουν” θέσεις εργασίας. Τις τελευταίες ημέρες αναρτήθηκαν τουλάχιστον 11 αγγελίες εργασίας, τις οποίες το EMEAgr παρουσιάζει παρακάτω. Και αυτή τη φορά, οι θέσεις αφορούν σε εξειδικευμένες τεχνολογικές δεξιότητες.

Moosend

Η εταιρεία e-mail marketing αναζητά έναν full stack developer (για .NET ή παρεμφερή γλώσσα και Javascript) στην Αθήνα. Ο ιδανικός υποψήφιος, παρ’ ότι τεχνολόγος, θα πρέπει να μοιράζεται το επιχειρηματικό πνεύμα και της υπόλοιπης ομάδας της Moosend, ενώ εκτού του μισθού θα προσφέρεται και ποσοστό μετοχών σε περίπτωση εξαιρετικών υποψηφίων προς πρόσληψη.Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Pinnatta

Η κινητή εφαρμογή ανταλλαγής εμπλουτισμένων διαδραστικών μηνυμάτων έχει ανοίξει επίσης δύο θέσεις εργασίας για το γραφείο της στην Αθήνα:
Graphic Designer, με κύρια αρμοδιότητα το σχεδιασμό γραφικών εξ αρχής και τη δημιουργία συνθέσεων από φωτογραφικό υλικό σε άμεση συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή και τους μηχανικούς λογισμικού. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Μηχανικό ανάπτυξης iOS, για τη δημιουργία κώδικα για την iOS έκδοση της εφαρμογής και τη συμμετοχή στο σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής της εφαρμογής και της υπηρεσίας συνολικά σε άμεση συνεργασία με τον γενικό διευθυντή τεχνολογίας, τους QA testers και τη σχεδιαστική ομάδα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Βρείτε περισσότερες εδώ