Taxibeat: Σε Κολομβία και Περού η επόμενη επέκταση

    Από: Startup Team

Πηγή: emea.gr, του Δημητρίου ΠΟΓΚΑ

Στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής φαίνεται πως θα επιμείνει στο πλαίσιο επέκτασης της παρουσίας της σε νέες χώρες, η Taxibeat, η ελληνική startup εταιρεία με την ισχυρότερη έως σήμερα διεθνή παρουσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστική πληροφόρηση του EMEAgr, η ομάδα του Taxibeat κινείται ήδη για την παρουσία της εφαρμογής στην Μπογοτά, πρωτεύουσα της Κολομβίας, και την Λίμα, πρωτεύουσα του Περού. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την περίπτωση της Κολομβίας, στο “στόχαστρο” της ελληνικής startup δεν βρίσκεται μόνο η πρωτεύουσα, αλλά σε δεύτερο επίπεδο και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του EMEAgr αναφέρουν ότι ήδη αναζητώνται τα άτομα που θα στελεχώσουν τις ομάδες που θα λανσάρουν και θα “τρέξουν” την παρουσία του Taxibeat στις δύο λατινοαμερικανικές χώρες, με το “βάρος” να δίνεται στην εξεύρεση των ανθρώπων που θα αναλάβουν τη διοίκηση των τοπικών γραφείων.

Η συγκεκριμένη κίνηση χαρακτηρίζεται ως αναμενόμενη, καθώς, όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του σε ελληνικό διαδικτυακό μέσο ο ιδρυτής της εταιρείας Νίκος Δρανδάκης μετά το λανσάρισμα στην Πόλη του Μεξικού, στόχος του Taxibeat είναι να επεκτείνει την παρουσία της στις χώρες τηςΛατινικής Αμερικής, ενώ, σύμφωνα με πληροφόρηση του EMEAgr, δεν έχουν εγκαταλειφθεί τα σχέδια επέκτασης και στην Ασία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ