ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ ΜΕ MCDONALD’S

    Από: Startup Team

Πηγή: politis-news.com

Την περαιτέρω ενδυνάμωση των εξαγωγών χαλουμιού στον Αραβικό Κόλπο επιτυγχάνει στρατηγική συμφωνία της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ με τη διεθνή εταιρεία McDonald’s, η οποία εμπλουτίζει το μενού της αλυσίδας εστιατορίων με την προσφορά νέου προγεύματος που έχει ως κύριο συστατικό το χαλούμι.

Η συμφωνία, η οποία τέθηκε ήδη σε ισχύ, καλύπτει τις αγορές του Κουβέιτ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Μπαχρέιν, του Κατάρ, του Ομάν και της Σαουδικής Αραβίας.

Η προσφορά του νέου προγεύματος στα εκατομμύρια καταναλωτών που επισκέπτονται τα εστιατόρια McDonald’s στις εν λόγω αγορές, έρχεται ως επιστέγασμα των σημαντικών προσπαθειών της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ για ενίσχυση των εξαγωγών της εταιρείας, που σύμφωνα με στοιχεία αναμένεται να ξεπεράσουν τις 3.400 τόνους, κατά το 2013, στο σύνολο των 27 χωρών που εξάγει το εν λόγω παραδοσιακό προϊόν.

Σε δηλώσεις του ο κ. Στέφανος Αλωνεύτης, Διευθυντής Εξαγωγών της εταιρείας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ ανέφερε: «Οι εμπορικές σχέσεις της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ με εταιρείες τόσο στην Μέση και Άπω Ανατολή, όσο και σε άλλες αγορές, αποτελούν μια από τις σημαντικότερες διεθνείς δραστηριότητες της εταιρείας μας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ