ΕΕΔΕ: Έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Κέρκυρα

    Από: Startup Team

Πηγή: epixeiro.gr

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη της 1ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα υλοποιηθεί στην Κέρκυρα. Η έναρξη του Μεταπτυχιακού έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013.

Η ΕΕΔΕ, σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 1962 με σκοπό τη διάδοση, ανάπτυξη και προβολή των αρχών, των μεθόδων και της πρακτικής του σύγχρονου μάνατζμεντ. Τα μέλη της είναι νομικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμοί του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και φυσικά πρόσωπα, ανώτατα και ανώτερα διευθυντικά στελέχη, επιχειρηματίες, καθηγητές Πανεπιστημίων και φοιτητές.

Η ΕΕΔΕ σήμερα συγκαταλέγεται στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 51 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη επιχειρήσεων σε περισσότερα από 17.000 διαφορετικά επιμορφωτικά προγράμματα, ενώ το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 23 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 3.800 αποφοίτους.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που προσφέρει η ΕΕΔΕ είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).

Διαβάστε περισσότερα εδώ