Μεγάλο ενδιαφέρον από την Κινέζική πλευρά για επενδύσεις και αύξηση των εμπορικών συναλλαγών με την Ελλάδα

    Από: Startup Team

Πηγή: epixeiro.gr

Η Ελληνο-Κινέζικη Ένωση Οικονομικής, Εμπορικής και Πολιτιστικής Συνεργασίας, μετά από πρόσκληση που απεδέχθη από επίσημους Φορείς της Xiamen, και με την ευγενική υποστήριξη της Εταιρίας ΚΛΕΟΣ Α.Ε., έλαβε μέρος της 17η Διεθνή Έκθεση Επενδύσεων και Εμπορίου CIFIT 2013 της Κίνας η οποία πραγματοποιήθηκε στο International Conference & Exhibition Center (XICEC) της Xiamen από 8-11 Σεπτεμβρίου 2013.

Η Έκθεση αυτή είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια εκδήλωση ενδιαφέροντος για Επενδύσεις εντός και εκτός Κίνας, εγκεκριμένη από την U.F.I., αποτελεί δε το μοναδικό διεθνές γεγονός της Κίνας για την προώθηση των επενδύσεων που αποσκοπούν στη διευκόλυνση των διμερών σχέσεων, αναδεικνύοντας όλες τις επενδυτικές πολιτικές και τα επενδυτικά σχεδία και τα εταιρικά προϊόντα σε όλες τις επαρχίες της Κίνας, τελεί δε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Κυβέρνησης της Κίνας.

Την Ελληνο-Κινέζικη Ένωση εκπροσώπησε ολιγομελής Αποστολή, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της κ. Lan Xiao Cheng, τον Αντιπρόεδρο και Εκτελεστικό Πρόεδρο κ. Νικολέττα Καπερόνη, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Γιάννη Μούστο, το Μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Καράμαλη και τους συμβούλους της Διοίκησης κ. Στέφανο Τσολακίδη, Πρόεδρο της ΚΛΕΟΣ Α.Ε. και κ. Li Chenggui Συγγραφέα και Δημοσιογράφο από το Πεκίνο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ