Τα νέα των start-up από το Colab

    Από: Startup Team

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η start-up Discoveroom εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 110.000 ευρώ από το επενδυτικό σχήμα Openfund II.
H Discoveroom, αναπτύσσοντας μια εύχρηστη εφαρμογή κινητού, που απευθύνεται τόσο στους επισκέπτες όσο και στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων, επιδιώκει να κάνει τη διαχείριση κρατήσεων και πληρωμών σε ενοικιαζόμενα δωμάτια εύκολη και γρήγορη με μόλις μερικά χτυπήματα στο smartphone.
Καλή αρχή Νίκο!

Στέλνουμε χαιρετίσματα στο Offerial, την εταιρία που έκανε το ξεκίνημα της ως Layerise στο χώρο του Colab , καθώς θα είναι θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα ενταχθεί στο IQbility, το “εκκολαπτήριο” του Ομίλου Quest, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση 60.000 ευρώ.
Η Offerial θα προσφέρει σε ξενοδοχειακά καταλύματα μία εξειδικευμένη τεχνολογία που αναλύει τη συμπεριφορά των χρηστών στις μηχανές αναζήτησης και κράτησης δωματίων στους ιστοτόπους τους, προκειμένου να παράγει ειδικές, εξατομικευμένες προσφορές, αυξάνοντας τα ποσοστά κρατήσεών τους.

Χαιρόμαστε πολύ για τα νέα από την Parkaround, που ξεκίνησε 2 χρόνια πριν από το event που συνδιοργάνωσε το CoLab: appcamp 2011.
Η επένδυση θα κατευθυνθεί για το λανσάρισμα της υπηρεσίας στο Λονδίνο, αλλά και την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ελλάδα.
Ήδη η εταιρεία έχει προσλάβει επικεφαλής πωλήσεων και επιχειρηματικής ανάπτυξης για τη δραστηριότητά της στο Λονδίνο.

Τι καλύτερο, από το να βραβεύονται για την καινοτομία τους επιχειρήσεις που βρίσκονται στο χώρο του CoLab. H Trebbble, εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο
των mobile εφαρμογών, κέρδισε στο διαγωνισμό appWARDS 2013, παράγοντας καινοτόμες και λειτουργικές εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, tablets και smart TV.