Το “Nest of Talent” απο την Dewars

    Από: Startup Team

Το Nest of Talent είναι μια πρωτοβουλία της Nest Media να φιλοξενήσει στον χώρο των γραφείων της νέους παραγωγούς περιεχομένου και επιχειρηματίες με ιδέες σχετικές με το χώρο των digital media και του content, με στόχο να τους βοηθήσει να εξελίξουν τις γνώσεις και τις ιδέες τους.

Για τέσσερις μήνες, εσείς ή και οι ομάδες σας θα βρίσκεστε σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και φιλόξενο χώρο, με ιδιαίτερη αισθητική, στα γραφεία της Nest Media στον Κεραμεικό. Η πρώτη τάξη του Nest of Talent by Dewars θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2013.

Λίγα λόγια για την “Nest Media”

Το

H Nest Media είναι ένα digital media startup. Διαθέτει ένα δίκτυο από websites τα οποία διαχειρίζεται διαφημιστικά, και ένα δίκτυο από bloggers και δημοσιογράφους που παράγουν ψηφιακό περιεχόμενο ποικίλης θεματολογίας. Παράγει επίσης software για τη διευκόλυνση της παραγωγής και της κατανάλωσης του ψηφιακού περιεχομένου. Τα γραφεία της Nest Media βρίσκονται στο Thission Lofts, ένα σύγχρονο βιομηχανικό κτίριο στον Κεραμεικό.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το

Το Nest of Talent by Dewars απευθύνεται σε δημιουργούς περιεχομένου οι οποίοι θέλουν να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στο χώρο του digital και των νέων μέσων. Ψάχνουμε για bloggers, δημοσιογράφους, filmmakers, φωτογράφους και podcasters. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν μια ιδέα ή ένα project γύρω από το ψηφιακό περιεχόμενο, την οποία θα εξελίξουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο της Nest Media.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:

  • Eλεύθερη χρήση του ειδικά διαμορφωμένου χώρου του Nest of Talent by Dewars, στα γραφεία της Nest Media.

  • Meetups γνωριμίας με όλους τους content creators της Nest Media

  • Δωρεάν παρακολούθηση επιλεγμένων Educ.ation Classes του συνεργατικού χώρου Found.ation (στεγάζεται στο ίδιο κτίριο), με θεματικές σχετικές με Business, Marketing, Product και Web Design/Web Development.

  • City tour στα πιό γνωστά content-oriented ελληνικά startups.

     

    Περισσότερες πληροφορίες εδώ