Αντιλαμβανόμαστε τα λάθη μας;

    Από: Startup Team

Πηγή: getbusy.gr

Όταν είμαστε σχετικά νέοι σε έναν εργασιακό χώρο, κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να επιδείξουμε την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά μας. Πηγαίνουμε πολύ νωρίς στο γραφείο, φεύγουμε αργότερα και αποφεύγουμε το σερφάρισμα στη σελίδα μας στο Facebook από τον υπολογιστή της εργασίας μας.

Καθώς όμως περνά ο καιρός, υπάρχει η περίπτωση να αισθανθούμε λίγο περισσότερο άνετοι από ότι θα έπρεπε και να αρχίσουμε να κάνουμε λιγότερο καλή εντύπωση, κάτι που μπορεί να έχει αντίκτυπο στο μέλλον. Υπάρχουν κάποια απλά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε ώστε να μπορέσουμε να ανακάμψουμε κερδίζοντας εκ νέου τις εντυπώσεις.

Δικαιολογίες… τέλος!

Μπορεί οι γονείς μας ή οι φίλοι μας να βρίσκουν αξιαγάπητες τις δικαιολογίες μας και να θέλουν να κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στον εργασιακό χώρο, όπου η έλλειψη αποτελέσματος μετρά ως αναποτελεσματική διαχείριση του χρόνου. Αν έχουμε αναλάβει μια εργασία καλό είναι να την παραδώσουμε εμπρόθεσμα ρωτώντας για τυχόν απορίες πριν το deadline και προειδοποιώντας εγκαίρως και βάσιμα για τυχόν καθυστερήσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ