Microsoft: Δωρεάν λογισμικά σε ΜΚΟ

    Από: Startup Team

Πηγή: sigmalive.com

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της κοινωνικής προσφοράς της Microsoft Κύπρου. Για αυτό το λόγο, η Microsoft στηρίζει και επίσημα τους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ – NGO’s) της Κύπρου, προσφέροντας τους δωρεάν λογισμικά Windows 8, Office και MS Project προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε Οργανισμού.

Με σκοπό την ενημέρωση όλων των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, η Microsoft Κύπρου πραγματοποίησε, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «NGO Connection Day» στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στο πλαίσιο της ημερίδας, οι εκπρόσωποι των ΜΚΟ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εν λόγω λογισμικά τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν έτσι ώστε να γίνουν πιο ευέλικτοι Οργανισμοί, ενώ παράλληλα έτυχαν σχετικής εκπαίδευσης.

Η εταιρεία εκτιμά ότι πέραν των 30 ΜΚΟ θα αξιοποιήσουν σύντομα τη δυνατότητα απόκτησης και χρήση των δωρεάν λογισμικών της Microsoft. «Με αυτά τα δεδομένα, οι ΜΚΟ της Κύπρου, έχουν πλέον στα χέρια τους σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας που θα τους δώσουν την απαραίτητη στήριξη για να συνεχίσουν το αξιόλογο έργο τους, με την ενίσχυση της Micsrosoft Κύπρου», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ