ADIR: Συνδυάζοντας την κοινωνική δικτύωση με τις γνωριμίες

    Από: Startup Team

Πηγή: imerisia.gr, του Δημήτρη Μαλλά

Οι υπηρεσίες γνωριμιών (dating services) υπάρχουν στο Διαδίκτυο εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια και ορισμένες από αυτές κυρίως στο εξωτερικό είναι αρκετά επιτυχημένες. Τα τελευταία χρόνια, όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης και ιδίως το Facebook για γνωριμίες. Όμως, άλλες οι δυνατότητες των dating services και άλλες του Facebook. Οπότε, τι γίνεται σε περίπτωση που συνδυαστούν οι δυνατότητες των online dating services και των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης; Τότε, έχουμε το επονομαζόμενο social dating και η πρώτη πλατφόρμα παγκοσμίως που επιδιώκει να αξιοποιήσει αυτή την νέα τάση έρχεται από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από την ADIR.

H ADIR είναι μία σχετικά νέα εταιρεία που δημιουργήθηκε από τους Αλέξανδρο Νικολαϊδη και Κωνσταντίνο Ραπακούλια και μετά περίπου 3 χρόνια σκληρής δουλειάς έχει φτάσει στο σημείο να έχει ολοκληρώσει μία πλατφόρμα ονόματι SoDa (Social Dating) που μπορεί να αξιοποιηθεί από οποιαδήποτε εταιρεία ή επενδυτή θέλει να δημιουργήσει μία online υπηρεσία γνωριμιών.

«Η πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί κυριολεκτικά από το μηδέν και έχουμε γράψει όλο τον κώδικα εξ αρχής» σημειώνουν τα δύο ιδρυτικά μέλη της ADIR, σπεύδοντας να προσθέσουν ότι στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν μία εξαιρετικά εύχρηστη πλατφόρμα που να είναι ελκυστική προς τους χρήστες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ