ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – “Believe in you”

    Από: Startup Team

Έπειτα από τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η σειρά δωρεάν σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο, το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr διοργανώνει τη νέα σειρά δωρεάν σεμιναρίων στα πλαίσια της δράσης Believe in you. Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά στο ευρύ κοινό.
Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων. Συνεχίζοντας την δράση του, το flowmagazine.gr , έχει προγραμματίσει νέα σεμινάρια, τα οποία θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το πρώτο σεμινάριο:

Έχει θέμα «Θετική σκέψη και θετική ψυχολογία» και έχει σκοπό να μας εισάγει στο τι είναι η θετική σκέψη και η θετική ψυχολογία, ποια η σημασία τους και ποια είναι η πρακτική εφαρμογή τους στην καθημερινότητα μας ώστε να την βελτιώσουμε.
Εισηγήτριες είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας. και η κα. Πάμελα Καραβά, executive & life/wellness coach που ειδικεύεται στο να μεταδίδει την τόλμη και την ψυχική δύναμη σε όλους τους ανθρώπους γύρω της.

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι
Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 1 Νοέμβρη, 2013
Ώρα προσέλευσης: 17:30

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα που θα βρουν εδώ.

Το flowmagazine.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βασίζεται στην ιδέα να προβάλλεται μια θετική στάση ζωής. Το περιεχόμενό του είναι ποικίλης ύλης περιλαμβάνοντας τομείς όπως Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής και Προσωπική Ανάπτυξη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6128281