Το Growing μεγάλωσε τόσο πολύ και έγινε startup!

    Από: Startup Team

Σίγουρα πολλοί από τους αναγνώστες γνωρίζουν το Growing. Ξεκίνησε το 2009 με στόχο να προβάλει τις προσπάθειες κυρίως των νέων ανθρώπων και να τους δώσει τη δυνατότητα για δωρεάν προβολή.

Ναι λοιπόν, το Growing.gr μεγάλωσε αρκετά και θα αποτελέσει μέρος του Startup.gr.

Περισσότερες από 80 συνεντεύξεις από το 2009!

Το Growing μεγάλωσε τόσο πολύ και έγινε startup!

Περισσότερες από 80 συνεντεύξεις μπορείτε να βρείτε στη νέα κατηγορία του Startup.gr, από διαφορετικούς ανθρώπους,κλάδους, ηλικίες φύλλο κ.ο.κ. Είναι για όσους δεν θέλουν μόνο να ενημερώνονται για την επιχειρηματικότητα, αλλά  θέλουν να βρουν συνεργάτες ,να στηρίξουν κάποιο νέο επιχειρηματία αλλά κυρίως, παραδείγματα κάποιων που έκαναν τις ιδέες τους πράξη, “κόντρα” στην οικονομική κρίση και σε όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποιος καθημερινά.

Η “ιδέα” λοιπόν του Growing θα συνεχίσει στο Startup.gr.

Και όπως λέγαμε στο Growing :

“Εάν εμείς οι νέοι επιχειρηματίες θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της δουλειάς μας και της ζωής μας κατ’ επέκταση, τότε ας βοηθήσουμε οι ίδιοι τους εαυτούς μας και ας ενισχύσουμε την προσπάθειά μας, ώστε να μεγαλώσουμε και να δυναμώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να προσφέρουμε στην αγορά ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Εάν εμείς οι νέοι επιχειρηματίες “γκρινιάζουμε” γιατί ζούμε σε ένα τόπο που δε μας βοηθάει, τότε ας βοηθηθούμε μεταξύ μας! Αν δεν βοηθούν οι θεσμοί τότε τα ηνία πρέπει να αναλαμβάνει η κοινωνία και η κοινωνία είμαστε εμείς.

Αυτό ήταν λοιπόν σας περιμένουμε όλους να δώσετε και εσείς τη δική σας συνέντευξη!

Είσαι νέος επιχειρηματίας; Είσαι καθηγητής; Είσαι φοιτητής; Είσαι μαθητής; Είσαι άνθρωπος; 🙂