Δυναμικό ξεκίνημα της STACKMASTERS στην αγορά του Cloud Computing

    Από: Startup Team

Η STACKMASTERSwww.stackmasters.eu , νέα εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα του Cloud Computing και ειδικότερα στην υλοποίηση μεγάλων λύσεων Private Clouds για επιχειρήσεις, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη των εργασιών της στην Αθήνα. Η εταιρεία πρόκειται να πάρει μέρος στο επερχόμενο συνέδριο InfoCom στις 30 Οκτωβρίου στην Αθήνα, όπου θα μιλήσει ο συνιδρυτής της κ.Κωνσταντίνος Ρουγγέρης.

Η STACKMASTERS, που δημιουργήθηκε και λειτουργεί στη θερμοκοιτίδα StartTech Ventures, ιδρύθηκε από ομάδα στελεχών της διεθνούς αγοράς με πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Cloud Computing αλλά και της επιχειρηματικότητας.

Ο Δρ. Ευάγγελος Κωτσοβίνος, πρόεδρος και συνιδρυτής της STACKMASTERS, δήλωσε: «Η αλματώδης εξέλιξη των τεχνολογιών του Cloud Computing δημιουργεί νέα επιχειρησιακά πρότυπα στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστούν οι επιχειρήσεις για να ενισχύσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Έχοντας εμπειρία και τεχνογνωσία στην αιχμή των τεχνολογιών αυτών αλλά και επιχειρησιακή γνώση της εφαρμογής τους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική έχοντας σαν τεχνική μας βάση της Αθήνα».

Η STACKMASTERS ειδικεύεται στην οικογένεια τεχνολογιών OpenStack και συνεργάζεται με τους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού στο πεδίο αυτό. Θα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, εγκατάστασης και υποστήριξης συστημάτων όπως επίσης και υπηρεσίες εκπαίδευσης και πιστοποίησης ανθρωπίνου δυναμικού.