5η e-Learning Expo, 14 & 15 Δεκεμβρίου 2013

    Από: Startup Team

H e-Learning Expo είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στο e-learning στη χώρα μας και πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 14 και 15 Δεκεμβρίου του 2013 στον εκθεσιακό και συνεδριακό χώρο της ΕΕΔΕ (Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεων Επιχειρήσεων, Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, www.eede.gr). Η e-Learning Expo 2013 δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της να ανακαλύψουν τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει το e-learning στον τομέα της εκπαίδευσης, αλλά και στις επιχειρήσεις που ακολουθούν τις εξελίξεις. Η προσέλευση για την eLearning Expo 2013 αναμένεται να ξεπεράσει τους 4000 επισκέπτες.

Θέμα της e-learning Expo 2013 είναι η «Καινοτομία στην εκπαίδευση για ενεργούς πολίτες» και, στα πλαίσια των εργασιών της, θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου διεθνής επιστημονική ημερίδα βασισμένη σε θεματολογία για την Ευρωπαϊκή Χρονιά Του Ενεργού Πολίτη που διανύουμε και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων όσοι την παρακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης παρουσιάσεις τεχνολογίας, ανοιχτές συζητήσεις, επιδείξεις εκπαιδευτικού λογισμικού, προβολή υπηρεσιών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και εξοπλισμού ηλεκτρονικής μάθησης. Κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής, ηλεκτρονικής μάθησης, εκπαίδευσης, εκδόσεων κ.α. θα δώσουν το παρόν στην eLearning Expo και θα προσφέρουν στους επισκέπτες της έκθεσης την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες και καινοτόμες προτάσεις από τον πιο σύγχρονο τρόπο εκπαίδευσης.

Επισκέπτες – γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, στελέχη κατάρτισης και δια βίου μάθησης, σύμβουλοι εκπαίδευσης, στελέχη ανθρωπίνων πόρων, προγραμματιστές και άλλοι- έχουν κάθε χρόνο την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα σημαντικότερα θέματα και τις νέες τάσεις της χρήσης των τεχνολογιών, πληροφορικής και επικοινωνιών, στην εκπαίδευση και την κατάρτιση.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Την διοργάνωση της έκθεσης e-Learning Expo 2013 έχει αναλάβει η εταιρεία WIDE Services P.C. (www.wideservices.gr), που είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία πιστοποιημένος συνεργάτης του Moodle (www.moodle.com), σε συνεργασία με το ερευνητικό εργαστήριο CosyLlab (http://cosy.ds.unipi.gr) του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Πειραιά που έχει όλη την επιστημονική επιμέλεια του προγράμματος της διεθνούς ημερίδας και των παράλληλων συνεδριών. Στους χρυσούς χορηγούς της έκθεσης θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Microsoft Hellas ως Education Innovation Golden Sponsor με το πρόγραμμα «Συνεργάτες στη Μάθηση».