Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας στη Πάτρα!

    Από: Startup Team

Για πρώτη φορά, διοργανώνεται στην Πάτρα ο διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας “Rising Ideas-startup competition” στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδος (ΕΣΥΝΕΔΕ).

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρωτότυπες ιδέες επιχειρηματικότητας έτσι ώστε να εξελιχθούν, να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό και να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος:

  • Υπό ίδρυση επιχειρήσεις ή νεοφυείς επιχειρήσεις με χρόνο ζωής μικρότερο των 5 ετών.
  • Επιχειρήσεις που αναζητούν χρηματοδότηση απο επενδυτές.
  • Καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες που να έχουν δυνατότητες επέκτασης στο εξωτερικό.

Η κατάθεση της επιχειρηματικής ιδέας γίνεται μέσω της φόρμας συμμετοχής με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013.

Οι επικρατέστερες ομάδες θα διαγωνιστούν ζωντανά σε κοινό στο Rising Ideas-live pitching event που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013.

Αξιολογητές θα είναι έμπειροι άνθρωποι από τον πανεπιστημιακό κ επιχειρηματικό κόσμο. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν και άνθρωποι από επενδυτικά funds άλλα κ angel investors. Έπαθλα θα είναι ένας κύκλος mentoring & accelerating και ένα εξάμηνο incubation σε νέο συνεργατικό χώρο που δημιουργείται στην Πάτρα.

Φόρμα Συμμετοχής

Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα που πιστεύεις ότι θα ταράξει τα νερά;
Έχεις μια ομάδα με ξεχωριστές γνώσεις εμπειρίες και δυνατότητες;

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας
Rising Ideas που διοργανώνει ο ΕΣΥΝΕΔΕ.

Συμπλήρωσε προσεκτικά τη φόρμα υποβολής. Καταληκτική ημερομηνία είναι η Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013.

Η ομάδα αξιολογητών του Rising Ideas – startup competition θα ανακοινώσει τις ομάδες που προκρίνονται στο Rising Ideas Live pitching event το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ