Herbal Tea: Το ελληνικό τσάι που μαγεύει Ρώσους και Βραζιλιάνους!

    Από: Startup Team

Πηγή: fortunegreece.com

Με τις αγορές της Ρωσίας και της Βραζιλίας φλερτάρει το Herbal Tea, το 100% ελληνικό φυσικό τσάι που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε τις εντυπώσεις στην ελληνική αγορά και πλέον αποκτά εξαγωγικό χαρακτήρα.

Η διοίκηση της εταιρείας Intergamma βρίσκεται σε συζητήσεις και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η αποστολή των πρώτων δειγμάτων. Μετά τη δημιουργία δικτύου διανομής στην κυπριακή αγορά η εταιρεία εντατικοποιεί τις προσπάθειες διείσδυσης σε νέες αγορές, όπως αυτήν της Σαουδικής Αραβίας, καθώς θα λάβει μέρος στην έκθεση «FOOD X» που πραγματοποιείται εκεί μεταξύ 8 και 11 Δεκεμβρίου.

Το Herbal Tea μετράει σχεδόν δύο χρόνια ζωής, καθώς η επίσημη διανομή και διάθεση του προϊόντος σε όλη την Ελλάδα -σε περίπτερα και καταστήματα με ψιλικά, αλλά και στα ράφια μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ- ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012, μεσούσης της κρίσης. Πρόσφατα υπεγράφη συμφωνία με τον Σκλαβενίτη, ενώ βρίσκεται στα σκαριά η σύναψη συμφωνίας με κάποιες από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της χώρας.

Δείγματα γραφής έχουν δοθεί ήδη από το Πάσχα, όταν το προϊόν μπήκε δυναμικά και στα αστικά κέντρα. Τα πρώτα μηνύματα από τα νησιά, στα οποία και τοποθετήθηκε αρχικά το προϊόν, είναι θετικά, με τους τουρίστες να το ζητούν ολοένα και περισσότερο λόγω των φυτικών του συστατικών και των ευεργετικών για τον οργανισμό ιδιοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ