Συνεργασία Ομίλου Επιχειρήσεων Λεμονή με το Moosend για αξιόπιστη αποστολή Email Newsletter

    Από: Startup Team

To Moosend (www.moosend.com) , η δυναμική πλατφόρμα Email Marketing που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας και προσφέρεται διεθνώς, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Λεμονή.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Λεμονή, με ιστορία που μετρά περισσότερα από 120 χρόνια στο χώρο της υπόδησης , διαθέτει τα καταστήματα Καλογήρου, Haralas, Dolce & Gabbana, Tods, Hogan, Salvatore Ferragamo, Geox, Nine West καθώς και τα corner DKNY, Michael Kors, και Designer Shoes. Πρόσφατα, ανέπτυξε το πρώτο του ηλεκτρονικό κατάστημα www.allaboutshoes.gr που αποτελεί την ηλεκτρονική έκδοση της γνωστής αλυσίδας All About Shoes Outlet, η οποία από το 1999 αποτελεί την stock- αλυσίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων Λεμονή.

Από την έναρξη της λειτουργίας του, το ecommerce site www.allaboutshoes.gr αξιοποιεί την πλατφόρμα του Moosend για την αποστολή Email Newsletter στους εγγεγραμμένους χρήστες του. Μετά την αποστολή, έχει στη διάθεσή του πληθώρα στατιστικών σχετικά με το τι ποσοστό των χρηστών άνοιξαν το newsletter ή αν ενδιαφέρθηκαν για συγκεκριμένες προσφορές, αν διάβασαν το Newsletter από συσκευή κινητού ή υπολογιστή, τι λειτουργικό χρησιμοποίησαν για την ανάγνωσή του, και μπορεί έτσι να δει και να αναγνωρίσει τους πιο πιστούς του αναγνώστες.

Η Χρύσα Γρηγορίου, Διευθύντρια Marketing & Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Επιχειρήσεων Λεμονή, αναφέρει σε δήλωσή της «Το Email Newsletter είναι για εμάς ένα σημαντικό κανάλι πωλήσεων για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η ταχύτητα στην παράδοση των μηνυμάτων, και η αξιοπιστία στην αποστολή των Emails είναι για εμάς σημαντική, ενώ τα στατιστικά που προσφέρονται μας βοηθούν να εξάγουμε σημαντικά συμπεράσματα για τους χρήστες μας και να τα αξιοποιήσουμε ανάλογα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μια ελληνική επιχείρηση, όπως η Moosend, έχει αναπτύξει μια τόσο αξιόπιστη υπηρεσία αποστολής και διαχείρισης Email newsletter, που να μπορεί να ανταγωνιστεί αντίστοιχα εργαλεία του εξωτερικού».