COSMOTE StartUp!

    Από: Startup Team

Αν έχεις δημιουργικό μυαλό και πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες, είσαι στο κατάλληλο μέρος! Από αυτή τη στιγμή ανοίγεται μπροστά σου ο δρόμος για να κάνεις την ιδέα σου επιχείρηση. Η COSMOTE σε συνεργασία με την ελληνική εταιρία διοικήσεως επιχειρήσεων, τον φορέα επιχειρηματικότητας found.ation και την OTEAcademy δημιούργησαν το πρόγραμμα COSMOTE StartUp, στα πλαίσια της ενέργειας “ο κόσμος μας, εσύ”. Ένα πρόγραμμα που θα μεταμορφώσει καινοτόμες ιδέες σε νέες επιχειρήσεις!

Έχεις ό,τι χρειάζεται για το COSMOTE StartUp;

Το COSMOTE StartUp δημιουργήθηκε έχοντας ως βασικό σκοπό την ανάπτυξη και την προώθηση νέων ιδεών. Γι’ αυτό το μόνο που χρειάζεται να έχεις για να πάρεις μέρος στο πρόγραμμα είναι 3 βασικά στοιχεία: μια καινοτόμα ιδέα, μια δεμένη ομάδα καιπάθος για να κάνετε την ιδέα σας να ξεχωρίσει!

Οι 3 φάσεις του COSMOTE StartUp

Είσαι έτοιμος να πάρεις μέρος στο COSMOTE StartUp; Η διαδικασία είναι απλή!

  • Η πρώτη σου κίνηση είναι να καταθέσεις μαζί με την ομάδα σου την υποψηφιότητά σας μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2013.
  • Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, η Επιτροπή θα επιλέξει τις ομάδες, που θα προσκληθούν για να συμμετάσχουν στο Selection Day.
  • Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, η Επιτροπή θα καταλήξει στις 10 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τρίμηνο πρόγραμμα COSMOTE StartUp.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ