Νέες Χορηγίες, Εκθέτες και Σεμινάρια στην e-Learning Expo

    Από: Startup Team

Η έκθεση e-Learning Expo θα φιλοξενήσει και φέτος τις μεγαλύτερες εταιρίες εκπαίδευσης και τεχνολογίας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πιο καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα της αγοράς στις 14 και 15 Δεκεμβρίου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τις τελευταίες εξελίξεις της έκθεσης e-Learning Expo.

Χάλκινος Χορηγός και Εκθέτης η Εταιρεία Kinems

Μετά την Microsoft Hellas, η οποία θα συμμετέχει με το πρόγραμμα Partners in Learning και η εταιρεία Kinems θα δώσει δυναμικά το παρόν στην e-Learning Expo.

Η εταιρία Kinems πρωτοπορεί στο χώρο της ειδικής αγωγής και κατασκευάζει διαδραστικά παιχνίδια που παίζονται με την κάμερα Kinect για παιδιά με

μαθησιακές δυσκολίες όπως αυτισμό, δυσπραξία, ΔΕΠΥ κ.α.

Νέοι Εκθέτες

Στους εκθέτες της φετινής έκθεσης προστέθηκαν ο παγκόσμιος ηγέτης στη ψηφιακή εικόνα με τεχνολογίες υψηλής ακρίβειας Epson, η εταιρεία Oracle που κατασκευάζει εξοπλισμό και λογισμικό σχεδιαμένα για λειτουργία σε περιβάλλον cloud και κέντρου δεδομένων, ο εκπαιδευτικός όμιλος και το ΙΕΚ EUROTraining που δραστηριοποιείται στο χώρο της δια βιου επαγγελματικής κατάρτισης.

Νέοι Χορηγοί Επικοινωνίας

Μετά τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984, στους χορηγούς επικοινωνίας προστίθεται και το Mad που αποτελεί το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα για ελληνική και ξένη μουσική όπως και ένας ακόμη ραδιοφωνικός σταθμός, το Mad Radio 106,2.

Στους χορηγούς διαδικτυακής επικοινωνίας θα είναι το GoodNews για δεύτερη συνεχή χρονιά, που αποτελεί το πρώτο μέσο ενημέρωσης που προβάλλει μόνο καλές ειδήσεις.

Οι χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης e-Learning Expo θα ενημερώνουν συνεχώς το κοινό για τα νέα και τις εξελίξεις μέσα από αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Ομιλίες-Σεμινάρια

Στο διήμερο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων και οι ακόλουθες εκδηλώσεις και σεμινάρια‏:

 

Microsoft Partners in Learning: “Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών & Φόρουμ Συνεργάτες στην Μάθηση.”

Microsoft Partners in Learning: “Τα δωρεάν εργαλεία της Microsoft για πρωτοποριακή εκπαίδευση: Κατακτήστε την τάξη με δημιουργικό τρόπο‏”

Ίδρυμα Ευγενίδου: “Hydrobots: Τα ρομπότ του νερού έρχονται στα σχολεία”

Ομάδα Προηγμένων Τεχνολογιών Μάθησης και Πολιτισμού: “Μαθαίνουμε τα παιδιά να αγαπούν το βιβλίο και με τη χρήση της τεχνολογίας”

Ομάδα Προηγμένων Τεχνολογιών Μάθησης και Πολιτισμού: “Τα παιδιά φτιάχνουν τα δικά τους ψηφιακά παιχνίδια με το Kinect και το SCRATCH‏”

Τέλος, στην έκθεση θα διοργανωθούν 2 σεμινάρια στο πλαίσιο αναπτυξιακών έργων που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορούν τη διερευνητική μάθηση στις φυσικές επιστήμες και τις νέες μεθόδους αξιολόγησης των μαθητών στο σχολείο. Πιο συγκεκριμένα, τα σεμινάρια θα είναι:

CosyLlab – SAILS project: “Αξιοποιώντας τη διερευνητική μάθηση στα μαθήματα φυσικών επιστημών στο σχολείο”

CoSyLlab – PREATY project: “Νέες τεχνικές και εργαλεία αξιολόγησης της επίδοσης των μαθητών”

 

Μείνετε συντονισμένοι

Facebook Twitter | LinkedIn