Startup Weekend: Το παγκόσμιο κίνημα στην Κύπρο

    Από: Startup Team

Πηγή: sigmalive.com

Το Startup Weekend Cyprus, μέρος του παγκόσμιου κινήματος που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την εκπαίδευση της κοινότητας για τη μελλοντική παραγωγή βιώσιμων επιχειρήσεων ξεκινάει και στην Κύπρο.

Βασικός υποστηρικτής της διοργάνωσης θα είναι η Microsoft και υποστηρικτές η ΜΤΝ, η PwC και η Ελληνική Τράπεζα.

Σε διάσκεψη τύπου ανακοινώθηκε επίσημα η διοργάνωση του πρώτου Startup Weekend Cyprus. Ο θεσμός αποσκοπεί στη  μετατροπή μιας ιδέας σε επιχειρηματική ευκαιρία σε μόνο τρεις μέρες με τη βοήθεια μεντόρων από Κύπρο και εξωτερικό και να εκπαιδεύσει την startup επιχειρηματικότητα της Κύπρου.

Το Startup Weekend Cyprus έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στο τριήμερο 6-8 Δεκεμβρίου με μέγα υποστηρικτή την Microsoft, με σύμμαχους την ΜΤΝ, την PwC, την Ελληνική Τράπεζα και συνεργάτες την πρώτη πλατφόρμα δικτύωσης της τεχνολογικής κοινότητας Open Coffee Cyprus, την V+O Cyprus και το Τμήμα Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η διοργάνωση θα γίνει στο Research and Technology Building του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με curator την Λυδία Ζαννέτου και μετατρέπει την Κύπρο σε πραγματικό κέντρο καινοτομίας και δημιουργικότητας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ