ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    Από: Startup Team

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών θα πραγματοποιήσει ημερίδα στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου CapitalVision, με θέμα τις προτάσεις των νέων επιχειρηματιών για το φορολογικό σύστημα και την φορολογική δικαιοσύνη.

Η παραπάνω ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hilton στην αίθουσα Ερατώ Γ από 14:30 – 16:30.

Στην ημερίδα θέτουμε το θέμα του σταθερού φορολογικού συστήματος όπως και της δομής που θα θέλαμε να έχει. Θα παρουσιάσουμε τα ευρήματα της μελέτης μας και την αναπάντεχα απλή πρόταση που θέτουμε στον δημόσιο διάλογο. Φαίνεται από τα στοιχεία πως οι έλληνες φορολογούμενοι διώκονται ποινικά 240 φορές περισσότερο από τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς.

Η επιχειρηματικότητα διώκεται στην χώρα μας σε υπερβολικό βαθμό. Γιατί αυτό συμβαίνει? Πόσες δίκες παράγει ένα απλήρωτο τιμολόγιο? Πως μπορούμε να εξαφανίσουμε τα εικονικά τιμολόγια? Πως η φοροδιαφυγή μπορεί να περιοριστεί, σε σημαντικό βαθμό, απελευθερώνοντας ταυτόχρονο την επιχειρηματικότητα από το στίγμα? Πως οι επενδυτές, με τις αλλαγές που προτείνουμε, αποκτούν 35-40% επιπλέων φορολογικά κίνητρα χωρίς φοροαπαλλαγές?

Σας περιμένουμε όλους για μια ανοιχτή συζήτηση!

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών – OΕΣΥΝΕ. www.esyne.gr αποτελεί από το 2001 το όργανο εκπροσώπησης των Ελλήνων Νέων Επιχειρηματιών σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος της είναι να συνεισφέρει ουσιαστικά στη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής παρουσίας της Ελληνικής Νεανικής Επιχειρηματικότητας και να αποτελέσει οργανικό και δυναμικό κομμάτι των νέων παραγωγικών δυνάμεων. Από το 2002, η Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε. αποτελεί το εθνικό μέλος της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών – YES www.yes.be και από το 2008 τον Εθνικό φορέα οικοδεσπότη της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας www.unleashingideas.org.