Τρεις νέες επιχειρήσεις υποψήφιες για το βραβείο «Στέλιος Χατζηιωάννου»

    Από: Startup Team

Πηγή: fortunegreece.com

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του «Βραβείου Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό  Ξεκίνημα Χρονιάς 2013» που διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation αναδεικνύοντας και στηρίζοντας τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο επιλογής. Το Stelios Philanthropic Foundation επέλεξε τις τρεις επικρατέστερες επιχειρήσεις οι οποίες αφενός ανταποκρίνονταν στα κριτήρια του διαγωνισμού και αφετέρου επέδειξαν σημαντικό έργο ώστε να διεκδικούν το φετινό βραβείο.

Οι τρεις επικρατέστεροι υποψήφιοι για το φετινό βραβείο είναι:

1. Ancient Greek Sandals – Νικόλας Μίνογλου & Χριστίνα Μαρτίνη, με έδρα τα Οινόφυτα. Δημιουργεί υψηλής ποιότητας δερμάτινα χειροποίητα αρχαιοελληνικά σανδάλια, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες.

2. Nanobionic – Γεώργιος & Ερμής Ψιψίκας με έδρα την Αθήνα. Δημιουργεί εξειδικευμένα προϊόντα που προσφέρουν συνολική ευεξία, βελτίωση των επιδόσεων και ενίσχυση του τρόπου ζωής.

3. Get Social Gr – Παναγιώτα Κοτσαρίνη & Μαρία Ηλιάδη, με έδρα την Αθήνα. Ειδικεύεται στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών με σκοπό την διαφήμιση και την προώθηση προϊόντων μέσα από τα social networks.

Διαβάστε περισσότερα εδώ