Rising Ideas – Start Up Competition Δύο μονάχα ημέρες μέχρι τη λήξη υποβολής προτάσεων!!!

    Από: Startup Team

Λήγει την Τετάρτη 20/11, το βράδυ, η προθεσμία υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων για το διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Rising IdeasStart Up Competition! Αν έχεις μια επιχειρηματική ιδέα που πιστεύεις ότι θα ταράξει τα νερά ή έχεις μια ομάδα με ξεχωριστές γνώσεις εμπειρίες και δυνατότητες, τότε δήλωσε τώρα συμμετοχή στο διαγωνισμό που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, και γίνε εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει μοναδικά έπαθλα για να κάνει την επιχειρηματική του ιδέα… επιχείρηση!!!

Μονάχα, βιάσου! Υπέβαλε την επιχειρηματική σου πρόταση έως την Τετάρτη 20/11, στις 20:00μμ. (τοπική ώρα) στην ιστοσελίδα www.gewpatras.org για μία ευκαιρία να διαγωνιστείς ζωντανά μπροστά σε κοινό στο Rising IdeasPitching Event, που διοργανώνεται στην Πάτρα στις 27/11, και διεκδίκησε θέσεις στο πρόγραμμα «Κυψέλες επιχειρηματικότητας» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς ή στο νέο συνεργατικό χώρο Hubitat, καθώς και mentoring & acceleration sessions και brainstorming workshops από την εταιρεία EPATHLON.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Καινοτομίας (Global Entrepreneurship WeekGEW).

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία του διαγωνισμού, την επιτροπή αξιολογητών και τα έπαθλα, επισκεφθείτε το www.gewpatras.org ή επικοινωνήστε στο gewpatras@gmail.com

Rising IdeasPitching Event: Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, 17:00, χώρος «Μικρός Πρίγκιπας», (Ρήγα Φεραίου 150, Πάτρα).