E-Learning expo: 5 Εβδομάδες πριν την έκθεση

    Από: Startup Team

Βρισκόμαστε πέντε εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή της μεγαλύτερης έκθεσης για τη μάθηση και την τεχνολογία στην Ελλάδα. Χορηγοί, εκθέτες, υποστηρικτές και οργανισμοί συμβάλλουν στο να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ετήσιο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός για την εκπαίδευση και τεχνολογία στη χώρα μας.

Χρυσός Χορηγός η Εταιρία InEdu

Η InEdu, θυγατρική εταιρεία της SiEBEN, συστάθηκε από εξειδικευμένο προσωπικό στη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής στην Εκπαίδευση και προτείνει καινοτόμες λύσεις πληροφορικής σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς για την ανάδειξη του εκπαιδευτικού έργου και τον εκσυγχρονισμός τους για την επίτευξη των προκλήσεων της ψηφιακής τάξης.

Όραμά της είναι ο σχεδιασμός και η ολοκλήρωση καινοτόμων λύσεων ειδικά σχεδιασμένων για τις ανάγκες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, για τους εκπαιδευόμενους, τους εκπαιδευτικούς, τη διοίκηση και τους γονείς.

Νέοι Υποστηρικτές

Η AIESEC, το Semifind και το ΣΕΝ/JA θα είναι Υποστηρικτές στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση στην Ελλάδα.

  • Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος φοιτητικός οργανισμός σε όλο τον κόσμο και ασχολείται με την νεανική επιχειρηματικότητα, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να αναπτύξουν τα ηγετικά χαρακτηριστικά και να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσα από τα προγράμματα που προσφέρει.
  • Το Semifind αποτελεί ένα εκπαιδευτικό portal για Σεμινάρια, E-Learning, Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά, ΙΕΚ και Σπουδές στο Εξωτερικό.
  • Το ΣΕΝ/JA (Σωματείο Επιχειρηματικότητα Νέων /Junior Achievement) είναι ο πιο γνωστός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται με την εφαρμογή καινοτομικών προγραμμάτων, που προάγουν την επιχειρηματική σκέψη των μαθητών.

Μάθετε για το Moodle στην e-Learning Expo

Το MoodleDay έχει συμπεριληφθεί και φέτος στο πρόγραμμα της έκθεσης. Μάθετε για την νέα έκδοση, παρακολουθήστε τις εμπειρίες οργανισμών που το χρησιμοποιούν στην πράξη ώστε να προσφέρουν πλούσιες εκπαιδευτικές εμπειρίες σε μαθητές και εργαζόμενους.

Το Intel skoool.gr γιορτάζει 5 χρόνια λειτουργίας

Εδώ και 5 χρόνια η πρωτοποριακή πλατφόρμα Intel skoool.gr με δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό για τις φυσικές επιστήμες και τα μαθηματικά χρησιμοποιείται από πάνω από 50.000 εκπαιδευτικούς και μαθητές. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι καλές πρακτικές και τα μελλοντικά πλάνα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ