Γρήγορα, καθαρά και… στη ντουλάπα σας!

    Από: Startup Team

Ο ιδιοκτήτης της Drops Laundry αποκαλύπτει στο FortuneGreece.com το μυστικό επιτυχίας των στεγνοκαθαριστηρίων που βασίζονται στη λογική του delivery. Η καθαριότητα λένε είναι η μισή αρχοντιά και η πρώτη εντύπωση που κάνουμε είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τρόπο που είμαστε ντυμένοι. Δεν θα ήταν ιδανικό να είχαμε τα ρούχα που θέλουμε πάντα έτοιμα και φρεσκοσιδερωμένα, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούμε από το σπίτι μας και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος;

Κι όμως αυτή η επιθυμία είναι άμεσα υλοποιήσιμη. Εδώ και τρία χρόνια στην ελληνική αγορά υπάρχει η ελληνική αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων Drops Laundry Services, η οποία προσφέρει υπηρεσίες καθαριστηρίου σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Ο τρόπος λειτουργίας της αποκλίνει κατά πολύ από τα συνηθισμένα στεγνοκαθαριστήρια. Βασίζεται σε ένα project κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ, με μια κεντρική μονάδα καθαρισμού 400 τ.μ. στα Σπάτα, η οποία συγκεντρώνει όλα τα ρούχα από τα 13 καταστήματα που διατηρεί η εταιρεία στην Αθήνα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο πελάτης δεν χρειάζεται να πάει στο καθαριστήριο ούτε για να αφήσει τα ρούχα του ούτε για να τα παραλάβει και αυτό γιατί η λογική της drops laundry στηρίζεται στη διαδικασία του delivery με δυνατότητα κάλυψης 53 περιοχών. Από την πρώτη μέρα λειτουργία της εταιρείας έως σήμερα έχουν επενδυθεί ποσά λίγο πάνω από μισό εκατομμύριο και έχουν δημιουργηθεί στο σύνολο του δικτύου 38 νέες θέσεις εργασίας. Τι ήταν όμως αυτό που οδήγησε τον Θεοδόση Αλεξόπουλο, ιδιοκτήτη της Drops Laundry σ’ αυτή την επένδυση εν μέσω κρίσης; Ο ίδιος αποκαλύπτει στο FortuneGreece.com πως ήθελαν να επενδύσουν σε ένα δίκτυο λιανικής .Η έρευνα έδειξε ότι στο χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων υπήρχε κενό. «Ψάξαμε τι γίνεται στο εξωτερικό σε αυτούς τους τομείς και το προσαρμόσαμε στα θέλω του Έλληνα καταναλωτή».

Διαβάστε περισσότερα εδώ