ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – “Believe in you”

    Από: Startup Team

Τα δωρεάν σεμινάρια της δράσης Believe in you του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr συνεχίζονται με το 3ο σεμινάριο με θέμα «Αυτοπεποίθηση-Αυτοεκτίμηση». Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά στο ευρύ κοινό.

Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων. Συνεχίζοντας την δράση του, το flowmagazine.gr , έχει προγραμματίσει νέα σεμινάρια, τα οποία θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το τρίτο σεμινάριο έχει σκοπό να αναλύσει δύο βασικά θέματα προσωπική ανάπτυξης που αγγίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση. Θα παρουσιαστούν οι έννοιες των όρων, συμβουλές για το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης, ποια είναι τα οφέλη τους και ποιες δραστηριότητές βοηθάνε στην ενίσχυσή τους.

Εισηγήτριες είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας. και η κα. Πάμελα Καραβά, executive & life/wellness coach που ειδικεύεται στο να μεταδίδει την τόλμη και την ψυχική δύναμη σε όλους τους ανθρώπους γύρω της.

 

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 29 Νοέμβρίου, 2013

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6128281


Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα που θα βρουν εδώ www.flowmagazine.gr/believe_in_you_3