Business Round – Νέα υπηρεσία ανάπτυξης για μικρές/μεσαίες επιχειρήσεις & επιχειρηματίες

    Από: Startup Team

Ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με ειδίκευση στις μικρές/μεσαίες επιχειρήσεις παρέχει στους επιχειρηματίες ένα καινοτόμο και αποτελεσματικό πρόγραμμα ανάπτυξης που περιλαμβάνει τους τέσσερις (4) βασικούς άξονες που έχει ανάγκη ο σημερινός επιχειρηματίας μιας μικρής/μεσαίας επιχείρησης ή ελεύθερος επαγγελματίας:

1. Επιχειρηματική Υποστήριξη

Αφορά στις εσωτερικές λειτουργίες που βοηθούν τον επιχειρηματία να αντιµετωπίσει σωστά τη χρηµατοοικονοµική ροή, να διαχειριστεί το προσωπικό του, να αναπτύξει τις διαδικασίες που συντελούν θετικά στις εµπειρίες των πελατών σας και να οριοθετήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Κι όλα αυτά με εξατομικευμένη προσέγγιση.

2. Μάρκετινγκ Υποστήριξη

Δημιουργία και υλοποίηση του πλάνου μάρκετινγκ της επιχείρησης με στόχο τη διεύρυνση του πελατολογίου και τη διατήρηση/αύξηση του τζίρου µέσα από µια στρατηγική µε συγκεκριµένο προϋπολογισµό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της.

3. Εκπαίδευση

Σκοπός του προγράµµατος Business Round είναι ο Επιχειρηµατίας, µε το πέρας του προγράµµατος, να είναι σε θέση από µόνος του να υποστηρίξει σωστά την επιχείρησή του σε θέµατα Μάρκετινγκ & Επιχειρηµατικότητας. Έτσι, στο πρόγραµµα περιλαµβάνονται µηνιαία εργαστήρια εκπαίδευσης στους δύο αυτούς τοµείς, των οποίων η παρακολούθηση είναι σηµαντική για τη σωστή υλοποίηση του προγράµµατος.

4. Business & Personal Coaching**

Αφορά τη µέθοδο για να τεθούν και να υλοποιηθούν µετρήσιµοι στόχοι στη ζωή κάθε επιχειρηματία. Ουσιαστικά, µε την τεχνική αυτή ο επιχειρηματίας μπορεί να φτάσει εκεί που θέλει αξιοποιώντας τις εσωτερικές του ικανότητες και δυνατότητες. Έτσι, θα ισχυροποιήσει την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθησή του, ώστε να κατακτήσει τους στόχους του.

Το πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις οικονομικές δυνατότητες των επιχειρηματιών αυτήν την εποχή.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ