Tips για να ανεβεί η επιχείρηση σας στην κορυφή της αναζήτησης της Google

    Από: Startup Team

Πηγή: advertising.gr

H Google αναζήτηση και η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα αποτελέσματα της είναι ένα μείζον ζήτημα που απασχολεί κάθε επιχείρηση καταχωρημένη στο διαδίκτυο. Κανείς πλέον δεν χρησιμοποιεί τον τηλεφωνικό κατάλογο, το διαδίκτυο είναι το απόλυτο εργαλείο για να βρεις οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί. Πως μπορείτε λοιπόν να ανεβάσετε την επιχείρηση σας στην αναζήτηση της Google;

Αναφορά της τοποθεσίας σας στην ιστοσελίδα σας

Είναι σημαντικό να αναφέρετε στην σελίδα σας την διεύθυνση και την περιοχή σας είναι το νούμερο ένα στοιχείο αναζήτησης.

Απαραίτητη η πλήρης καταγραφή των στοιχείων της εταιρείας

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρετε στην ιστοσελίδα της εταιρείας σας το όνομα, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας. Το “Contact us” είναι απαραίτητο στοιχείο για κάθε ιστοσελίδα που σέβεται τον εαυτό της.

Ενημερώστε τη Gοοgle Maps για την τοποθεσία της επιχείρησης σας

Καταχώρηση της επιχείρησης σας στην Google Maps, δημοσιεύστε το στίγμα σας, εισάγετε φωτογραφία, και οδηγίες για το πως θα φτάσει κανείς στην εταιρεία σας.

Διεκδικήστε την παρουσία σας στους online καταλόγους

H Google εμφανίζει σελίδες που βρίσκονται και σε άλλες online αναζητήσεις, όπως εκείνες του facebook, του LinkedIn, του Google+, του Bing, του foursquare. Βρείτε τη θέση σας στα συγκεκριμένα Social Media και η Google θα σας βρει γρηγορότερα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ