Πως οι marketers μπορούν να παρακολουθούν το Twitter

    Από: Startup Team

Πηγή: spinningsm.com

Γράφεται ένα φανταστικό post στο blog ή εκδίδεται ένα σημαντικό δελτίο τύπου και είστε έτοιμοι να το στείλετε στο Τwitter. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Πώς μπορείτε να παρακολουθείτε το ενδιαφέρον και να καταλάβετε πως μοιράζεται το περιεχόμενο σας; Και τι γίνεται με το περιεχόμενο των μεγαλύτερων ανταγωνιστών σας;

Η λειτουργία αναζήτησης του Twitter μπορεί να αναζητήσει και να επιστρέψει αποτελέσματα για κάθε URL που έχει διαδοθεί στο Twitter. Επιπλέον, ο αλγόριθμος αναζήτησης είναι αρκετά έξυπνος ώστε να κοιτάξουμε μέσα από πολλά συντομευμένα URLs που χρησιμοποιούνται στο Twitter. Αυτά τα ερωτήματα μπορούν να συνδυαστούν με προηγμένες επιλογές αναζήτησης του Twitter, κάνοντας το ένα αρκετά ισχυρό εργαλείο για τους marketers και τους ερευνητές.

Πως να αναζητήσετε links στο Twitter

  1. Συνδεθείτε στο Twitter
  2. Πληκτρολογήστε την πλήρη διεύθυνση URL ή μέρος αυτής στο πλαίσιο αναζήτησης στο πάνω μέρος της σελίδας
  3. Προσθέστε τυχόν άλλους φορείς της αναζήτησης
  4. Κάντε κλικ στο μεγεθυντικό φακό για αναζήτηση

Στις έρευνες τα links εμφανίζονται με αντίστροφη χρονολογική σειρά, και Top Tweets, λόγω ότι ο αλγόριθμος του Twitter έχει καθοριστεί ή αποστέλλεται από τους χρήστες με την μεγαλύτερη αξία στην κορυφή. Όπου υπάρχει Twitter θα εμφανίζει εικόνες και άλλα μέσα που έχουν μοιραστεί μαζί με τον σύνδεσμο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ