Στην Nanobionic το βραβείο «Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2013»

    Από: Startup Team

Πηγή: imerisia.gr

Οι κύριοι Γεώργιος και Ερμής Ψιψίκας της Nanobionic πήραν το “Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2013” , όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου στο πλαίσιο της επίσημης τελετής απονομής των Βραβείων Κούρος 2013 της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Τα τελευταία έξι χρόνια, έχουν απονεμηθεί συνολικά 300.000 € σε μετρητά σε έξι νέες επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου στις δυνατότητες των νέων δημιουργικών και καινοτόμων Ελλήνων επιχειρηματιών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Ο ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, απένειμε το έπαθλο των €50.000 στους κυρίους Γεώργιο & Ερμή Ψιψίκα της Nanobionic. Η επιχείρηση, που έχει έδρα την Αθήνα, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα το 2011, δημιουργώντας εξειδικευμένα προϊόντα που προσφέρουν συνολική ευεξία, βελτίωση των επιδόσεων και ενίσχυση του τρόπου ζωής.
Η Nanobionic είναι η μοναδική εταιρεία που έχει αναπτύξει τα πιο αποδοτικά πρωτοποριακά υφάσματα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία απορροφούν τη θερμική ενέργεια που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα και τη μετατρέπουν σε ενέργεια Άπω Υπέρυθρης Ακτινοβολίας (FIR). Στην ουσία τα υφάσματα της Nanobionic ανακυκλώνουν την ενέργεια του σώματος συμβάλλοντας στην αύξηση της αντοχής μας, στη μείωση της κόπωσης και ακόλουθα στη συνολική ευεξία του οργανισμού μας. Η εταιρεία επιλέχθηκε από το Στέλιο Χατζηιωάννου τόσο για την καινοτόμα τεχνολογία της όσο και για τη δυναμική της παρουσία και εκτός ελληνικών συνόρων, με αντιπροσωπείες και online shops σε πάνω από 40 χώρες του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ