TEDxUniversityofPiraeus – Εκδήλωση: I Change We Change

    Από: Startup Team

Στις 20 Απριλίου ήμασταν όλοι εκεί! Παρακολουθήσαμε το μοναδικό συνέδριο του πρώτου TEDx University of Piraeus, με θεματολογία ‘’Believe. Act. Change.’’, ακούσαμε ανθρώπους που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα, τους στόχους , τις φιλοδοξίες τους και να διακριθούν στον τομέα τους.

Φέτος, η ομάδα του TEDx  University of Piraeus  σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα πραγματοποιήσει και μία εκδήλωση με θέμα “I Change We Change”, στις 9 Δεκεμβρίου.

Αυτή τη φορά, οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από αποφοίτους αλλά και ενεργούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς οι οποίοι είτε κατάφεραν να δημιουργήσουν τη δική τους δουλειά, είτε να εργαστούν σε μια δουλειά που ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες τους. Θα μας μιλήσουν ακόμη για το πώς το Πανεπιστήμιο τους βοήθησε αλλά και για το πως αυτοί οι ίδιοι αξιοποίησαν τα φοιτητικά τους χρόνια.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί για πρώτη φορά και η θεματολογία του δεύτερου TEDx University of Piraeus, όπως και κάποιες από τις καμπάνιες που διοργανώνει η ομάδα, οι οποίες αποτελούν ευκαιρία για ενεργή συμμετοχή όλων των φοιτητών.

Στο τέλος αυτής της εκδήλωσης, το Γραφείο Διασύνδεσης  θα επιλέξει κάποια βιογραφικά που το ίδιο το κοινό θα δώσει και  θα μας παρουσιάσει πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σωστό αλλά και ελκυστικό βιογραφικό, εφόδιο άκρως απαραίτητο στη σημερινή κοινωνία και στις ραγδαίες εξελίξεις στον εργασιακό τομέα των καιρών μας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το TEDx University of Piraeus σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πειραιώς. Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 09/12, στις 10.00, στην αίθουσα συνεδρίων (Πορτοκαλί Αμφιθέατρο) του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Απαραίτητη προυπόθεση συμμετοχής η κατάθεση της αίτησης σας εδώ.